Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Κ Φαρσαλινός: «Σκουπίδια και παρανοϊκοί όσοι εφαρμόζουν τέτοια μέτρα - Τα χειρότερα εμβόλια στην ιστορία»


 Καταιγιστικός ήταν μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο γιατρός, επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

«Έχουμε την συνέχιση και την κλιμάκωση του χάους, μιλάμε πραγματικά για ακατανόητες και αψυχολόγητες ενέργειες» σχολίασε ο κος Φαρσαλινός αναφορικά με την απόφαση να μειωθεί στο 3μηνο η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης.

«Ντροπή για τους επιστήμονες που το αποφάσισαν, ντροπή και για τους πολιτικούς που υποτίθεται ότι δέχτηκαν την εισήγηση. Αν και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει επιστήμονας που πήρε τέτοια κατάπτυστη απόφαση,χωρίς εντολή από την πολιτική αρχή. Σε άλλες χώρες αυξάνεται η διάρκεια στα πιστοποιητικά νόσησης μέχρι και 12 μήνες, με ανοιχτό το παράθυρο να πάει και περαιτέρω. Στην Ελλάδα αυτό που αποφάσισαν, καταργεί και την επιστημονική και την κοινωνική λογική. Αυτό που υποψιάζομαι δυστυχώς είναι ότι έχουμε πολιτική εντολή και υπακοή των ειδικών. Υπάρχει πληθώρα επιστημονικών δεδομένων εδώ και μήνες τα οποία ξεκαθαρίζουν ότι η φυσική ανοσία είναι σαφώς ανώτερη, πολύ ισχυρότερη από την εμβολιαστική. Εδώ μιλάμε για τιμωρία νοσησάντων, στους οποίους θα επιβάλλουν στη συνέχεια και να εμβολιαστούν» ανέφερε.

«Αυτά τα εμβόλια είναι τα χειρότερα στην ιστορία, από την άποψη της χρονικής διάρκειας της ανοσία, η οποία είναι πολύ περιορισμένη. Βλέπετε τον κλαυσίγελο των “επιχειρήσεων ελευθερίας” που κατέληξαν σε τριμηνιαίους εμβολιασμούς και σε κάποιους ακόμα νωρίτερα – τρίτη δόση στον ένα μήνα στους ανοσοκατεσταλμένους – και να δούμε και πότε θα ρθει και η τέταρτη» σημείωσε.

«Αυτό πλέον αποκτά χαρακτήρα χημειοπροφύλαξης και όχι εμβολιασμού. Παίρνω δηλαδή μία αντιβίωση για να μην μολυνθώ, έχω προστασία τέτοιου τύπου..Βρείτε μου εσείς ένα εμβόλιο που να χορηγείται ανά τρίμηνο» συνέχισε ο κος Φαρσαλινός.

«Δείτε τη γελοιότητα των αποφάσεων και συζητήσεων για υποχρεωτικό εμβολιασμό μαζικό, για κοινωνικό δικαίωμα ,για αλήτες ή ανόητους μη εμβολιασμένους, τα κρεσέντο δημοκρατίας από αριστερής, υποτίθεται, ιδεολογίας ανθρώπους, για να καταλάβετε τι μας περιμένει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Γιατί ο κύριος Ανδρουλάκης τι έκανε; Είπε να εφαρμόζονται πιστοποιητικά στα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ. Νέος άνθρωπος με νέες ιδέες υποτίθεται. Έχουμε ζήτημα Δημοκρατίας. Δεν πειράζει να το λέμε πειράζει ότι συμβαίνει, έχουμε ζήτημα τεράστιο και μάλιστα χωρίς λόγο. Ο ιός δεν εξαφανίζεται, ούτε σχεδόν εξαφανίζεται, με εμβόλια που χρειάζονται κάθε τρίμηνο, που έχουν περιορισμένης διάρκειας προστασία. Είναι αστειότητα και που το συζητάμε, το τείχος ανοσίας είναι πραγματικά παραμύθια του Ιουλίου Βερν. Πληρώνουμε αυτή τη στιγμή σε θανάτους και πιέσεις στο σύστημα υγείας δύο πράγματα: Πρώτον την αναλγησία και την αδίστακτη συμπεριφορά της πολιτικής αρχής, που έχει στείλει στην πείνα 7.000 υγειονομικούς. Μιλάμε για κατάπτυστες αποφάσεις που δείχνουν μία αμετροέπεια, ένα αυτοκρατορικό ύφος, μία εγωπάθεια. Έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας με δική τους ευθύνη και έχουν το θράσος να κρατάνε και την καρέκλα και να μιλούν για νομιμότητα Και το δεύτερο είναι ότι δεν μπορούν αυτά τα εμβόλια να εξαφανίσουν τον ιό. Τελείωσε, είναι ξεκάθαρο εδώ και μήνες Άρα ο εμβολιασμός γίνεται για ατομική προστασία. Επιβολή ατομικής προστασίας δεν γίνεται σε δημοκρατικά καθεστώτα, έληξε. Μιλάμε για πατερούληδες, μιλάμε για προστάτες άλλων εποχών, για διατάγματα για την προστασία του λαού και του Κράτους, μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις πλέον. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει έχουν καταλύσει τη δημοκρατία και το δυτικό πολιτισμό, πανευρωπαϊκά. Γιατί η ανοσία από τη νόσο κρατάει τρεις μήνες; Δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό και λογικό, ακόμα και μη επιστημονικό δεδομένο ή επιχείρημα, είναι ξεκάθαρα εσκεμμένη απόφαση. Μην κοιτάτε που οι συνάδελφοί σας δεν έχουν ρωτήσει κανέναν γιατί έγινε 3μηνο στην Ελλάδα και είναι 12μηνο σε άλλες χώρες, έχουμε κάτι στα γονίδιά μας σαν Έλληνες και δεν κρατάει η ανοσία μας;

Αυτά είναι επιστημονικά ανέκδοτα. Να μας πουν αν ήταν απόφαση επιστημονική που καταργεί την επιστημονική λογική και την επιστημονική γνώση ή αν ήταν εντολή πολιτική στην οποία υπάκουσαν οι επιστήμονες» σχολίασε ο κος Φαρσαλινός..

Αναφορικά με πληροφορίες από γονείς που γιατροί τους είπαν ότι τα παιδιά τους που έχουν νοσήσει πρέπει μετά από έναν μήνα να κάνουν το εμβόλιο, ο κός Φαρσαλινός, ανέφερε:

«Δεν θα κρίνω την απόφαση κανενός, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και αυτό ακριβώς υποστηρίζω. Το δικαίωμα στον καθένα να αποφασίζει με ελεύθερη και ενήμερη συναίνεση, χωρίς εκβιαστικού τύπου διλήμματα. Δεν θα κρίνω κανέναν γονιό εφόσον πιστεύει ότι είναι σωστά και τεκμηριωμένα ενημερωμένος, ας κάνει ότι νομίζει .Τα δεδομένα που έχουμε καταδεικνύουν τη σαφώς ισχυρότερη, συντριπτικά ισχυρότερη ανοσία από τη νόσο, σε σχέση με τον εμβολιασμό. Εδώ μιλάμε για ένα σκάνδαλο, μιλάμε για προσβολή της νοημοσύνης και της ηθικής των πολιτών. Μας προσβάλλουν, μας θεωρούν ανόητους. Θεωρούν όλους εμάς τους πολίτες ανόητους όταν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Έτσι κι αλλιώς από ότι φαίνεται η πολιτική εξουσία με όλη τη στάση της αυτούς τους μήνες, καταδεικνύει αυτό το οποίο ξέραμε και από παλιά: ότι η πολιτική εξουσία θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους και για αυτό ασχολείται μαζί τους μόνο τις εκλογές όπου εκλιπαρεί την ψήφο τους και στη συνέχεια τους αντιμετωπίζει ως χαμηλής νοημοσύνης ηλίθιους Αυτό συμβαίνει και σήμερα και αυτό είναι ολοφάνερο. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αρχίσει και τμήμα της επιστήμης να αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ηλίθιους. Έχει πολιτικοποιηθει η επιστήμη, κάνουμε πολιτική με πτυχία ιατρικής».

Αναφορικά με τους εμβολιασμενους ο κος Φαρσαλινός ανέφερε ότι «βιώνουν το φαινόμενο της γνωστικής ασυμφωνίας».

«Το ζήτημα είναι ποιος έχει το καθαρό μυαλό. ποιος έχει ακόμη ενεργοποιημένη τη σκέψη του για να το δει μπροστά του. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν ξεχάσει την επιχείρηση ελευθερίας των δύο δόσεων και την ανακοίνωση πέρσι ότι τελειώσαμε με την πανδημία διότι ήρθαν τα εμβόλια, ξέχασαν τα σόου με τις μεταφορές των εμβολίων όπου ήταν τόσο μυστικές. Αυτές οι γελοιότητες της ξεχάσαμε. Όταν συμμετέχουμε συνειδητά σε μία κατάσταση που θα μας σώσει από κάτι και τελικά την πατάμε και όχι μόνο δεν σωζόμαστε, αλλά ελευθερία δεν ξαναβλέπουμε, τότε αισθανόμαστε τόσες πολλές τύψεις για το ότι αποτύχαμε οικτρά ότι μας κορόιδεψαν, που ο ίδιος ο εγκέφαλος μας αυτοπροστατεύει- υποσυνείδητα συμβαίνει αυτό- και μας κάνει να μη βλέπουμε και να μη ζούμε την πραγματικότητα, αυτό λέγεται γνωστική ασυμφωνία. Είναι επιστημονικός όρος στην ψυχολογία. Την έχεις πατήσει και λες τι ωραία που πήγαν όλα, διότι δεν μπορείς να αντέξεις στις τύψεις ότι πήρα μέρος σε κάτι το οποίο αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία. Είναι εντυπωσιακό. Αυτά έχουν ξαναγίνει και στο παρελθόν, η μεθοδολογία είναι ακριβώς η ίδια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει τα φαινόμενα που ζούμε σήμερα είναι ακριβώς τα ίδια ως φαινόμενα ως συμπεριφορές ως πολιτικές, δεν αλλάζει τίποτα».

«Έχω πει επανειλημμένως ότι τιμωρούνται και οι άλλοι. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι πρωταγωνιστές θα καταλάβουν πολύ σύντομα ότι είναι και αυτοί κομπάρσοι και φτωχοί κομπάρσοι. Είδατε τις πρώτες αυξήσεις στο ρεύμα, έρχονται και επόμενες Είδατε πού πήγε η τιμή του φυσικού αερίου θα έρθει η ώρα, έρχεται η επισιτιστική κρίση. Τα λέγαμε πριν από μήνες και ήμασταν οι αιρετικοί συνωμοσιολόγοι», είπε.

Ο κύριος Φαρσαλινός υποστήριξε ότι στη συνέχεια έρχεται η σειρά της “κλιματικής αλλαγής” και προέτρεψε τους ακροατές του Focus Fm «να διαβάσουν όσα έχουν γραφτεί για την εργαλειοποίηση της πανδημίας και τα μέτρα περιορισμού για να σώσουμε το κλίμα».

«Μιλάμε για αμφιβόλου ψυχικής ισορροπίας ανθρώπους που κινούν τα νήματα παγκοσμίως Και αναβιώνουν θεωρίες που είχαμε ακούσει στα τέλη του 18ου αιώνα. Όταν τα λέγαμε αυτά το 2019 ακόμα και το 2020 ίσως μας θεωρούσαν και ασθενείς ή ότι από κάπου δραπετεύσαμε. Τώρα είναι πραγματικότητα, γίνονται ήδη, Όποιος το αρνείται τώρα, απλά φοβάται να το αποδεχτεί, φοβάται να το δει. Καταλαβαίνετε με ποιους έχουμε μπλέξει; Το cnbc είχε ένα άρθρο το 2017 όπου μας έκαναν μάθημα ηθικής για το ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά γιατί καταστρέφουμε το κλίμα. ‘Όλα αυτά συνέβαιναν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν στην κοινωνία διότι κανένας δεν θεώρησε το κλίμα ως προσωπική ατομική απειλή ζωής. Τώρα με την πανδημία ξεσηκώθηκαν όλα αυτά τα αρρωστημένα μυαλά και θα μας επιβάλουν πράγματα διότι τα συνηθίσαμε. Δεν θα σταματήσουν», δήλωσε.

«Το ζήτημα είναι πολιτικό και για αυτό βλέπετε συμβούλους αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέπετε πρόεδρο κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να κάνουν τις πιο κατάπτυστες δηλώσεις και να μην κουνιέται φύλλο. ο άλλος ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θέλει να αποκλείσει από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία. Στην ιστορία της ανθρωπότητας τα μεγαλύτερα σκουπίδια έχουν εφαρμόσει τέτοιου είδος μέτρα και τέτοιου είδους καταστάσεις στην κοινωνία. Τα μεγαλύτερα εκτρώματα στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν κάνει τέτοια πράγματα», κατέληξε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις