Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Γαλάτσι: Άγρια δολοφονία του 35χρονου πρώην πυγμάχου της ΑΕΚ Χάρη Κοντογιώργη έξω από το γυμναστήριο «Περσεύς»


 Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας  στην ΕΛΑΣ όταν ο 35χρονος πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης, πρώην αθλητής της ΑΕΚ δέχθηκε τα πυρά αγνώστων και ξεψύχησε στον δρόμο στην οδό Εκάβης 39, στην περιοχή του Γαλατσίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς», όταν δέχτηκε 4 σφαίρες από τους αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξετάζεται αν η δολοφονία σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας.

Το θύμα φέρεται να ήταν σεσημασμένος. 

Ο Χ.Κοντογιώργης μάλιστα, στις 7 Δεκεμβρίου 2008, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 91 κ., βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη (σ.σ.: πρόκειται για το αναβολικό με το οποίο βρέθηκε ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988).

«Θείος» του (όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά, καθώς τον είχε από μικρό στην ομάδα, χωρίς να έχουν συγγένεια) ήταν ο 58χρονος γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας», που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση. Το όνομά του ήταν στην δικογραφία με τα ονόματα των παραβατικών ατόμων που είχε στείλει στον Άρειο Πάγο η προηγούμενη ηγεσία του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.

Είναι η 15η δολοφονία των τελευταίων 30 μηνών που καλείται να διελευκάνει η ΕΛΑΣ. Οι προηγούμενες 14 είναι ακόμα «ορφανές» από πλευράς ενόχων. Μάλιστα, το θύμα ήταν ανιψιός ενός 58χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο επτά μήνες πριν στις 15 Μαΐου του 2021 έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις