Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 


  1. Γιατί περιέχει κύτταρα από εκτρώσεις εμβρύων που βγήκαν από ιστούς καί άλλα όργανα των εμβρύων, και με κάνει να νιώθω αηδία και ντροπή και το βρίσκω ανήθικο και αντιχριστιανικό.

  2. Γιατί το εμβόλιο αυτό είναι ακόμη σε πειραματική βάση και δεν ολοκληρώθηκε η κλινική τους μελέτη και έρευνα του και νιώθω ότι παίρνω την θέση κάποιου ποντικού η αρουραίου.

  3. Γιατί οι κατασκευάστριες εταιρείες των εμβολίων αυτών έχουν ένα εγκληματικό ιστορικό παρελθόν με αγωγές για θανάτους και παρενέργειες απο προηγούμενα εμβόλια και άλλα φάρμακα και δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

  4. Γιατί βασίζεται σε εντελώς νέα τεχνολογία την M-RNA (message RNA δηλ αγγελιοφόρου RNA) με λιπίδια, πολυαιθυλενική γλυκόλη,άπειρες πρωτείνες ακίδες (λένε για 50 δισεκατομμύρια κομμάτια του RNA) πού μόνο ο αριθμός αυτός μας τρομάζει και μας φέρνει σε πολλά ερωτηματικά όταν αυτά τα άπειρα κομμάτια εισχωρήσουν σε άλλους ιστούς στο σώμα μας (πνέυμονες,συκώτι, νεφρά, ωοθήκες,εγκέφαλο κτλ) πόσο καταστροφικό θα είναι για την υγεία μας.

  5. Γιατί χιλιάδες γιατροί-ειδικοί-νομπελίστες ειναι εντελώς εναντίον αυτών των εμβολίων και τα θεωρούν πολύ επικίνδυνα για την υγεία τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα ( υπάρχει πλήθως άρθρων και ερευνών που μιλούν για την επικινδυνότητα αυτών των εμβολίων, γιατροί οι οποίοι είναι υπέρ των εμβόλιων και όχι των πειραμάτων.)

  6. Γιατί πεθαίνουν καθημερινά αρκετοί νεαροί ανθρώποι (λιγες ώρες ή μέρες μετά τον εμβολιασμό τους) και χιλιάδες άλλοι έχουν παρενέργειες( θρομβώσεις,εγκεφαλικά, παραλύσεις,γυναικολογικά, διάρροιες κτλ), και όλοι οι ειδικοί αδιαφορούν σαν να μην έγινε τίποτα το ιδιαίτερο, και έτσι μας αποδεικνύουν ότι δεν δίνουν καθόλου σημασία για την ανθρώπινη ζωή. Μιλούν για δήθεν όφελος των εμβολίων με στατιστικά δικά τους με αναλογία υπέρ των θανάτων ηλικιωμένων και ευπαθή ανθρώπων απο κορωνοιό (χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και νεκροψίες) με σύγκριση με τους θανάτους των νέων υγειή ανθρώπων που εμβολιάστηκαν ( που έχουν δεκάδες χρόνια μπροστά τους να ζήσουν και όχι λίγους μήνες).

  7. Γιατί μας εκβιάζουν και μας εκφοβίζουν και μας πιέζουν καθημερινά μέσω των ΜΜΕ( πρωί-μεσημέρι-νύχτα) δίνοντας ψευδείς ειδήσεις και μια έντονη παραπληροφόρηση για να βάλουμε αυτήν την ένεση στο δικό μας σώμα σαν να είμαστε σκλάβοι τους και τους ανήκουμε.

  8. Γιατί δεν τρώω κάτι όταν κάποιος άγνωστος μου φέρνει βιαστικά ένα φαγητό η ποτό με την βία να το φάω και να το πιώ ( γιατί δεν υποστηρίζω τον φασισμό του Χιτλερ), πρώτα θα το μελετήσω θα το ερευνήσω θα δω απο τι αποτελείται και ότι είναι ψημένο καλά, θα το σκεφθώ σοβαρά και μετά θα πάρω την απόφαση μου που θα είναι αποκλειστικά δική μου.

  9. Γιατί όλοι αυτοί οι ειδικοί αποθρασυνθηκαν τελειώς και έχασαν κάθε όριο λογικής, πρώτα ήθελαν να εμβολιάσουν τους ευπαθείς ,μετά τους ηλικιωμένους μετά τους μεσήλικες μετά τους ενήλικες και τώρα θέλουν και τα παιδιά μας που είναι γεμάτα ζωντάνια και υγεία (η παράνοια δεν έχει όρια)

  10. Γιατί δεν είναι όλα μαύρα ή άσπρα υπάρχουν και αρκετές αποχρώσεις του γκρίζου δηλ το εμβόλιο δεν είναι η μόνη λύση η υπάρχουν πολλές επιλογές πρόληψης και θεραπείας για να νικησεις τον κορωνοιό (σωστή διατροφή, σωστή ιατρική περίθαλψη,σωστή υγειηνή,σωστό ατομικό βάρος,ατομική ευθύνη,άσκηση,φάρμακα,μονοκλινικά αντισώματα αντιβιώσεις κτλ)

  11. Γιατί το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία μπορούσε να θεωρηθεί ως πρόληψη εάν η ανοσία είχε αποτελεσματικότητα και διάρκεια χρόνων και με μακροχρόνια έρευνα και μελέτη.

Γιατί το εμβόλιο δεν προστατεύει τον εμβολιασμένο και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν και μεταδώσουν εξίσου το ίδιο με τους ανεμβολίαστους ( η ατάκα τους ότι νοσούν με πιο λίγα συμπτώματα είναι σαν να λέεις είσαι έγκυος αλλά λίγο)

  1. Γιατί ο θεός μας έπλασε ανθρώπους δυνατούς με ένα τέλειο ανοσοποιητικό σύστημα να αντέχουμε στις διάφορες αρρώστιες και ιούς και το θεωρώ προσβολή και ύβρης προς τον Κύριο Ιησού Χριστό να δεχόμαστε επιπόλαια ότι μας σερβίρουν. Η ιατρική και η επιστήμη είναι ωφέλιμες όταν χρησιμοποιούνται για το σωστό σκοπό και για να μας ευκολύνουν την ζωή (όχι να μας την στερούν και να μας ταλαιπωρούν),είναι όπως το μαχαίρι που είναι χρήσιμο αλλά εξαρτάται ποιος το κρατεί.

  2. Γιατί τα εμβόλια αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την υγεία μας αλλά με πολλαπλά άλλα συμφέροντα όπως κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ απο το covid-business, με πειράματα απευθείας στους ανθρώπους για να γλιτώνουν χρόνο και χρήμα, για έλεγχο, ρομποτοποίηση του ανθρώπου και βάση δεδομένων του κόσμου κτλ (δηλ οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, πειραματικά, ελέγχου )

  3. Γιατί όλα έγιναν πολύ βεβιασμένα σε χρόνο ρεκόρ και πολύ επιπόλαια και χωρίς τις σωστές σκέψεις και αποφάσεις.Γιατί όλοι αυτοί οι αξιωματούχοι δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και αλλάζουν τις αποφάσεις τους κάθε λίγες μέρες σαν να αλλάζεις ρούχα.

  4. Γιατί τις αποφάσεις των εμβολιασμών δεν τις παίρνουν οι ειδικοί επιδημιολόγοι και γιατροί (αυτοί είναι απλώς πιόνια) αλλά οι αξιωματούχοι του κόσμου αυτού που κυβερνούν,οι μεγάλες οργανώσεις (Ευρωπαική ένωση,ΟΗΕ) και οι πολιτικοί, βουλευτές αυτής της νέας τάξης πραγμάτων.

  5. Γιατί θέλουν να δίνουν δωράκια ( λεφτα,ταξίδια,άδειες κτλ ) σε όσουν εμβολιαστούν σαν να είμαστε σκυλλάκια που πρέπει να υπακούσουν το αφεντικό τους για να πάρουν τα μπισκοτάκια τους. Αυτό είναι πολύ πονηρό και θεωρείται προσβολη και ύβρης προς τον άνθρωπο.

  6. Γιατί τα εμβόλια αυτά έχουν διάρκεια ανοσίας μόνο λίγων μηνών ( 4-8 μήνες)δηλαδή σου παρέχουν μερική προστασία μόνο για μια μικρή περίοδο του χρόνου και δημιουργούν σύγχιση και ανασφάλεια και επιδεινώνουν το πρόβλημα.

  7. Γιατί οι χώρες που εχουν το μεγαλύτερο πληθυσμό εμβολιασμένων έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα (σε αναλογία) απο τις χώρες που είναι ελάχιστα εμβολιασμένες.

  8. Γιατί αυτό που βάζω μέσα μου είναι μια τοξίνη που σιγά-σιγά θα μετατραπεί σε καρκίνο ( όσο αυξάνεις και τις δόσεις του εμβολίου) , και ζούμε εποχές Αποκάλυψης του Ιωάννη με τις τελευταίες 7 πληγές και την οργή του Θεού να ξεχυλίζει με όλα αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν ( 1η πληγή)θα παρουσιαστεί μιά επώδυνη και κακοήθης πληγή σε αυτούς που έχουν το χάραγμα του θηρίου και προσκυνούν το άγαλμα του)

  9. Γιατί οι ίδιες εταιρείες που παρασκευάζουν το εμβόλιο δεν μας παρέχουν καμία εγγύηση για τα εμβόλια τους και το ίδιο κάνουν και οι πολιτικοί και οι ειδικοί που προστατεύονται πίσω απο τα κράτη.Όταν αυτοί όλοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων τους γιατί να τους εμπιστευτώ.

  10. Γιατί βγαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση και στις ειδήσεις και τις διαφημίσεις όλοι οι άσχετοι (δημοσιογράφοι,πολιτικοί, βουλευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ιερείς) που δεν έχουν καμία σχέση με τα εμβόλια, ούτε τις απαραίτητες γνώσεις και διαφημίζουν για το αναγκαίο του εμβολιασμού.Όπως είπε και ο Πάτηρ Παίσιος η τηλεόραση είναι δαίμων και πολλοί άλλοι νεότεροι πατέρες της εκκλησίας η τηλεόραση είναι τηλεκόλαση γιαυτό και δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη.

  11. Γιατί αυτοί όλοι που επιμένουν και διαφημίζουν με υπέρμαχο τρόπο τον εμβολιασμό πληρώνονται γιαυτό που κάνουν (είτε με λεφτά, είτε με διάφορους άλλους τρόπους εξουσία,δουλειές, δόξα, δωράκια κτλ)ενώ αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά α) χάνουν πολύτιμο χρόνο να υποστηρίξουν τις γνώμες τους β) απομονώνονται σαν να είναι εγκληματίες γ) φυλακίζονται δ)χάνουν την δουλειά τους ε) στιγματίζονται.

  12. Γιατί δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης ( υπάρχει ανοησία της αγέλης) α) δεν είμαστε ζώα για να είμαστε αγέλη β)αυτό που παρουσίαζουν ως ανοσία δεν δοκιμάστηκε πουθενά είναι όλα υποθετικά γ) αυτοί που εμβολιαστηκαν τους πρώτους μήνες τον Γενάρη και Φεβρουάριο του 2021 δεν έχουν ανοσία τον Αύγουστο και εξίσου αυτοί που εμβολιαστηκαν τον Μάρτη, Απρίλη δεν θα έχουν τους επόμενους 2-3 μήνες(δηλ δεν έχει νόημα) δ)οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και γενικά όλα περι ανοσίας είτε 60 , 70 , 80,90, 100%( αυτό δεν τελειώνη ποτέ) είναι το πονηρό σχέδιο τους και η ατάκα τους για να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό.

  13. Γιατί είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος( όχι άθεος και ειδωλολάτρης) ελέυθερος άνθρωπος( όχι σκλάβος και ρομπότ) ,πολίτης( όχι πιόνι) υπεύθυνος και σοβαρός (όχι ανεύθυνος) με υπομονή (όχι βεβιασμένα και επιπόλαια) και πίστη ( όχι δειλός και άπιστος) με λογική (οχι άλογο ζώο) ολιγαρκής ( όχι παθιασμένος στα λεφτά, την δύναμη, εξουσία, την δόξα, την δουλειά) και προσπαθώ να μείνω υγιής, γερός και δυνατός για να μπορέσω να προσέχω την οικογένεια μου (δεν είμαι μόνος μου σε αυτήν τη ζωή να διακυνδυνέυω την υγεία μου με άγνωστες ουσίες τρυπώντας το σώμα μου σαν τον τοξικομανή,επειδή όλα έχουν την συνέπεια τους) και έχω υποχρέωση για την επιβίωση των παιδιών μας, στους γονείς και άλλους συνανθρώπους που μπορεί να χρειαστούν την βοήθεια μας για ένα καλύτερο μέλλον.  

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις