Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: «Δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής – Η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα»

 


Εξαιρετικά κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Ο πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανταπεξέλθει.

Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπους τύπου του κινήματος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο “πρόεδρος δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής”, κάνοντας λόγο για δύσκολες ώρες.

«Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος… Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Γιώργος δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι! Οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όλοι όσοι τον αγαπάμε οφείλουμε να δείξουμε αντοχή και με προσευχή να στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια…» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις