Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Γυναίκα πέφτει θύμα απατεώνων, καταλαβαίνει την απάτη και τους τρολάρει μέχρι τέλους - Ο διάλογος και τα παζάρια με τον «γιατρό» για να ρίξει την τιμή


 H κ. Ευγενία έπεσε θύμα επιτήδειων με δόλωμα την κόρη της που της έλεγαν ότι είχε τραυματιστεί. Η γυναίκα όμως κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και άρχισε να τρολάρει τους απατεώνες. Όπως είπε έβαλε ανοιχτή ακρόαση και άρχισε να καταγράφει την συνομιλία.

«Προσπάθησα να τους κάνω παζάρια γιατί αν τους έλεγα ότι είχα 23.000 ευρώ θα με στοχοποιούσαν πιστεύοντας ότι είμαι πλούσια. Εξάντλησε τα πάντα» είπε στο Live News. «Από την Αστυνομία μού είπαν ότι είναι από γραμμή του εξωτερικού και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το διασκέδασα» είπε.

Ηκ. Ευγενία έπεσε θύμα επιτήδειων με δόλωμα την κόρη της που της έλεγαν ότι είχε τραυματιστεί. Η γυναίκα όμως κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και άρχισε να τρολάρει τους απατεώνες. Όπως είπε έβαλε ανοιχτή ακρόαση και άρχισε να καταγράφει την συνομιλία.

«Προσπάθησα να τους κάνω παζάρια γιατί αν τους έλεγα ότι είχα 23.000 ευρώ θα με στοχοποιούσαν πιστεύοντας ότι είμαι πλούσια. Εξάντλησε τα πάντα» είπε στο Live News. «Από την Αστυνομία μού είπαν ότι είναι από γραμμή του εξωτερικού και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το διασκέδασα» είπε.

Ο διάλογος με τους απατεώνες

-Πολύ καλός ο γιατρός, ό,τι σου πει ο γιατρός κάνε το μαμά…

– Αυτό θα κάνω, αυτό θα κάνω παιδί μου, αυτό. Μην κλαις, μην στεναχωριέσαι.

Η κοπέλα που παρίστανε την κόρη της κ.Ευγενίας, κλαίγοντας στο τηλέφωνο, της έλεγε ότι έσπασε το πόδι της.

-Είστε μητέρα και εγώ είμαι μπαμπάς, αλλά σαν ορθοπεδικός γιατρός, πρέπει να σας πω ότι ο μοναδικός τρόπος για να περπατάει η κόρη σας σαν πριν, πρέπει να της βάλουμε μέσα από τον αστράγαλο μέχρι πάνω στο γόνατο 3 χρυσές λάμες και 4 χρυσινά (χρυσά) καρφιά.

-Μπορούμε να κάνουμε αυτό το χειρουργείο;

-Φυσικά μπορείτε. Τι εννοείτε αν μπορείτε; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

–Από το ΙΚΑ μου ζητήσανε 23.000 ευρώ.

-Ο Χριστός και η Παναγία.

-Πάρα πολλοί άνθρωποι παραμένουν ανάπηροι για αυτό το λόγο.

-Μαμάαααα…

–Παιδί μου, θα βρούμε λύση, θα βρούμε λύση, μην κλαις. Θα βρούμε λύση, ο γιατρός είναι καλός. Θα συνεννοηθώ εγώ. Με τον γιατρό να μιλάω.

-Πολύ καλός ο γιατρός, ό,τι σου πει ο γιατρός κάνε το μαμά

-Αυτό θα κάνω, αυτό θα κάνω παιδί μου, αυτό. Μην κλαις, μην στεναχωριέσαι

«Γιατρέ βάλε κάτι πιο οικονομικό» έλεγε, τρολάροντας τους απατεώνες. Προσποιουμένη την πανικόβλητη άρχισε να κάνει παζάρια στον υποτιθέμενο γιατρό.

-Εγώ θα κάνω το χειρουργείο, αλλά πώς μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τις λάμες, αν δεν μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τι λάμες, τι να της βάλω μέσα κυρία μου;

– Βάλτε κάτι άλλο πιο οικονομικό. Δεν έχει το νοσοκομείο κάτι;

-Ζητήσαμε από το ΙΚΑ, 23.000 ευρώ.

-Χριστός και Παναγία. 23.000 ευρώ ποιος έχει σήμερα χριστιανέ μου; Τι λέτε τώρα;

-Αυτά τα λεφτά δεν πάνε ούτε για εμένα, ούτε για το νοσοκομείο. Θα της βάλουμε μέσα κυρία μου πλατίνες. Χρυσινές (χρυσές) λάμες και χρυσινά (χρυσά) καρφιά για να κρατάμε το κόκαλο.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις