Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές KINAΛ: Θρίαμβος Ανδρουλάκη με 68,42% – Του τηλεφώνησε για συγχαρητήρια ο Παπανδρέου


 Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Επιβεβαιώθηκε ο εκλογικός θρίαμβος του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο Κρητικός υποψήφιος μέχρι τώρα προηγείται σε όλα τα εκλογικά τμήματα που έχουν δώσει αποτελέσματα, με το σύνολο των ψήφων που έχει συγκεντρώσει να φτάνουν στο 68,42% στο 60,13% της ενσωμάτωσης.

Μάλιστα ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ), με ενσωματωμένο το 70,4% των ψηφισάντων στο Β’ γύρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 68,42%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 31,6%. Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Στο ένα και μοναδικό εκλογικό τμήμα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στη Βρετανία, που λειτούργησε στο Λονδίνο, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κόμμα ψήφισαν συνολικά 121 άτομα.

Έλαβαν κατά σειρά προτίμησης: Νίκος Ανδρουλάκης 76, Γιώργος Παπανδρέου 44. Υπήρξε και ένα λευκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Α’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ είχαν ψηφίσει 224 ψηφοφόροι. Δηλαδή 46% περισσότεροι από τη σημερινή διαδικασία.

Στην πρώτη φάση της εκλογικής αναμέτρησης του ΚΙΝΑΛ είχαν λάβει κατά σειρά προτίμησης: Νίκος Ανδρουλάκης 89, Γιώργος Παπανδρέου 65, Ανδρέας Λοβέρδος 38, Παύλος Χρηστίδης 17, Παύλος Γερουλάνος 11, Χάρης Καστανίδης 3. Υπήρξε και ένα άκυρο.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις