Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας – Υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή


 Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνoϊό ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές της νόσου.

Την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε χθες και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων αναφέρει στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Με πληροφορίες από eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις