Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: Ομολόγησαν ότι είναι ψεύτες, ανήθικοι και παραβιάζουν το Σύνταγμα - Δείτε τι έλεγαν (βίντεο)


 «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εκατομμυρίων πολιτών είναι αντίθετος με την συνταγματική τάξη», έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

Λίγα 24ωρα αργότερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφόρησε πλήρως για την συνταγματική τάξη και ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών. 

Ξαφνικά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έβγαλαν κάποιους που δηλώνουν συνταγματολόγοι για να μας πείσουν ότι είναι συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, όταν οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης έλεγαν το αντίθετο! Φυσικά να σημειώσουμε εδώ ότι σχεδόν όλοι οι συνταγματολόγοι είναι κάθετα αντίθετοι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμα και οι συστημικοί. 

Μάλιστα η κυβέρνηση αυτή τη φορά δεν ρώτησε ούτε καν την Επιτροπή Βιοηθικής, την οποία είχε συστήσει ο πρωθυπουργός προ λίγων μηνών για να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς και στην ΕΜΑΚ. 

«Το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό. Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι δεν θέλουν να το κάνουν…

Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην χώρα», έλεγε ο τότε υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις