Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Με κορωνοϊό ο εμβολιασμένος Ρ.Ναδάλ - Είχε κατηγορήσει τον Ν.Τζόκοβιτς και τον Σ.Τσιτσιπά γιατί είναι ανεμβολίαστοι


 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος προσφάτως είχε ταχθεί υπέρ του μαζικού εμβολιασμού και είχε κατηγορήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στέφανο Τσιτσιπά, επειδή είναι ανεμβολίαστοι. 

Ο Ισπανός τενίστας ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει από νωρίς στην Αυστραλία, ώστε να αγωνιστεί και στο τουρνουά της Μελβούρνης, πριν το Australian Open, αλλά πλέον δύσκολα θα προλάβει να βγει από την καραντίνα.

Η ανακοίνωση του Ναδάλ

«Γεια σε όλους. Ήθελα να ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, αφού έπαιξα στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βγήκα θετικός στον COVID στο τεστ PCR που μου έγινε όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε ελέγχους κάθε δύο μέρες και όλοι ήταν αρνητικοί, ο τελευταίος ήταν την Παρασκευή και τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου, το Σάββατο. Περνάω κάποιες δυσάρεστες στιγμές αλλά ελπίζω να βελτιωθώ σιγά σιγά. Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι και έχω αναφέρει το αποτέλεσμα των εξετάσεων μου σε όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Ως συνέπεια της κατάστασης, πρέπει να έχω απόλυτη ευελιξία με το ημερολόγιό μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου Θα σας κρατάω ενήμερους για οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά μου τουρνουά! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την υποστήριξη και την κατανόησή σας».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις