Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Μέγα σκάνδαλο στην Γερμανία: Κατέγραφαν ως ασθενή Covid οποιοvδήποτε έμπαινε στο νοσοκομείο!


Tεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας γύρω από το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, πλέον αναδύεται μετά τις αποκαλύψεις για τις περίεργες καταγραφές ασθενών στην Γερμανία που οδηγούσαν σα λανθασμένα συμπεράσματα και αλλοιωμένα στοιχεία που με την σειρά τους έκαναν τους πολίτες να τρομοκρατηθούν και έτσι να δέχονται υπάκουα τα μαζικά και οριζόντια μέτρα που των κυβερνήσεων.

Το σκάνδαλο με τις; αλλοιωμένες καταγραφές ασθενών αποκάλυψε  αναλυτής της Bild, Filipp Piatov. Όσα αποκαλύπτει ο Γερμανός αναλυτής θυμίζουν εκείνο που είχε πει ο Σωτήρης Τσιόδρας πως στην Ελλάδα, όσοι πεθαίνουν από ή με COVID, τους καταγράφουν ως θύματα COVID, ανεξαρτήτως αν ο θάνατός τους οφειλόταν σε άλλη αιτία.

Ανέφερε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της BILD:

«Αυτοί οι αριθμοί νοσηλειών -άνθρωποι, οι οποίοι μπήκαν στο νοσοκομείο με ή λόγω κορωνοϊού- ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ. Τόσο ωμά πρέπει να το πούμε δυστυχώς!

Κανονικά έπρεπε να καταμετρηθούν μόνο ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο με COVID! Γεγονός είναι όμως πως πολλά γερμανικά κρατίδια καταμέτρησαν στους ασθενείς με COVID, άτομα, τα οποία βρίσκονταν στο νοσοκομεία λόγω μίας άλλης ασθένειας, αλλά, όλως τυχαίως, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το πρόβλημα είναι πως, με βάση αυτούς τους (αλλοιωμένους) αριθμούς, πάρθηκαν μέτρα.

Αυτό σημαίνει πως ειπώθηκε στους ανθρώπους πως οι αριθμοί ανεβαίνουν στα νοσοκομεία εξαιτίας του COVID και για αυτό πρέπει να σκληρύνουμε τα μέτρα και οι πολίτες υπάκουσαν. Και τώρα μαθαίνουμε πως μετρούσαν ως COVID οτιδήποτε και πως οι αριθμοί παρουσιάζονταν τεχνηέντως ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ. Οι αριθμοί παρουσιάστηκαν αυξημένοι και για αυτό τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά».

Μετά και από αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια από την έρευνα είναι βέβαιο ότι θα πρέπει πολιτικοί και «ειδικοί» να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών.  Χρησιμοποιήθηκε ο κορωνοϊός ως εργαλείο κοινωνικού και οικονομικού μετασχηματισμού;  Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού επικρατείας  Άκη Σκέρτσου στην Ελλάδα καταγράφουμε ως θύματα κορωνοϊού οποιονδήποτε πεθάνει ως και 4 μήνες μετά απο θετικό διαγνωστικό τέστ. 

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως  δεν ειναι μόνο τα νούμερα των νοσηλειών αλλοιωμένα αλλά και αυτά των θανάτων... 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις