Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Με πατερίτσες στην Ευελπίδων ο παρουσιαστής – «Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό» Το μήνυμά του!

 


Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) στο Περιστέρι μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του, που αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στα δικαστήρια των Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.Σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρεται: «Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Ο Μένιος Φουρθιώτης στην Ευελπίδων

Ελεύθερος ο παρουσιαστής – Το μήνυμά του

To μήνυμα του παρουσιαστή, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος: «Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.
Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία.

Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις