Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αποκαλύφτηκε το σχέδιο του Δημάρχου «Μία Πόρνη για Έναν Εμβολιασμό»


 από τον Τζον Ράποπορτ

28 Δεκ. 2021

<ΣΑΤΥΡΑ - ΚΩΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ>

Ο Έλμπερτ Φάρδινγκ, σε άρθρο άποψης στους Times της Νέας Υόρκης

(2/1/22), γράφει: "Ο απερχόμενος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε

Μπλάζιο επρόκειτο να εκδώσει μια εντυπωσιακή Οδηγία την άνοιξη του 2021.

Όποιος άνδρας ηλικίας 18 έως 23 ετών προσερχόταν για να κάνει το εμβόλιο

COVID θα ανταμειβόταν με μια πόρνη για ένα βράδυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου

της πόλης".

"Αυτό ήταν μια προσπάθεια να αυξηθεί η εμβολιαστική συμμόρφωση

στον νεανικό πληθυσμό της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, μία από τις συμβούλους

του δημάρχου, η Τζουν Στάλεϋ, έγινε έξαλλη με τον κ. ντε Μπλάζιο.

Επεσήμανε τις διακρίσεις που προωθούσε το σχέδιο. Οι νεαρές γυναίκες δεν

θα λάμβαναν κανένα παρόμοιο κίνητρο για να κάνουν το εμβόλιο".

"Πηγές προσκείμενες στον δήμαρχο δήλωσαν στους Times ότι ο Ντε

Μπλάζιο ήταν έτοιμος να συγκεντρώσει στρατούς ιερόδουλων στο Μανχάταν

και στο Μπρούκλιν για να εκπληρώσει την προσφορά του, και, όπως είπε ένας

σύμβουλος, "ο Μπιλ είχε το πράσινο φως από τον κυβερνήτη Κουόμο, ο

οποίος θεωρούσε το σχέδιο λαμπρή ιδέα".

"Μέχρι στιγμής, ο δήμαρχος έχει αρνηθεί να σχολιάσει οποιοδήποτε

μέρος αυτού του σχεδίου".

"Οι απελπισμένοι καιροί απαιτούν απελπισμένα μέτρα, και εφόσον οι

σεξουαλικά συμμετέχοντες είναι πλήρως καλυμμένοι και εμβολιασμένοι, ο

κίνδυνος μετάδοσης του ιού θα είναι χαμηλός".

Επικοινώνησα με τον οικονομικό σύμβουλο του πρώην κυβερνήτη

Κουόμο, Μάρτιν Λιφ, ο οποίος μού είπε: &quot;Ο κυβερνήτης δεν έδωσε πλήρη

έγκριση, περίμενε μια οικονομική έκθεση. Ήθελε να αξιολογήσει το

προβλεπόμενο κόστος της πρόσληψης πολλών εκατοντάδων ιερόδουλων&quot;.

Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης με τον οποίο

επικοινώνησα δήλωσε: "Ο χώρος μας θα καλούντο να υπηρετήσει το σχέδιο του δημάρχου. Τους είπα ότι δεν θα αφιέρωνα μερικές δεκάδες δωμάτια για σεξ. Εμείς δεν διευθύνουμε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Φανταστείτε τι θα έλεγαν οι άλλοι πελάτες μας. Θέλω να πω, έχουμε μερικά ακριβοπληρωμένα call girls που κάθονται στο μπαρ τις περισσότερες νύχτες, μα αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Αυτά τα κορίτσια είναι φοιτήτριες και ηθοποιοί που προσπαθούν να βρουν ρόλους σε θεατρικά έργα. Είναι καλοί άνθρωποι. Μα η συνηθισμένη πόρνη του δρόμου... μάλλον γι&#39; αυτήν μιλούσε ο δήμαρχος...".

Πηγές μού λένε ότι το σχέδιο του ντε Μπλάζιο χάλασε στο στάδιο του σχεδιασμού, σχετικά με το διάστημα για το οποίο η κάθε ιερόδουλη θα έπρεπε να παρέχει τις υπηρεσίες της στον κάθε νεαρό άνδρα. Οι συστάσεις κυμαίνονταν από 20 λεπτά έως ένα ολόκληρο βράδυ. Υπήρξε επίσης διαφωνία σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες για τον ίδιο άνδρα, όταν αυτός έκανε τη δεύτερη ένεση ή την αναμνηστική.

Και κανείς δεν μπορούσε ή προθυμοποιούταν να με ενημερώσει για τη στάση των ιερόδουλων απέναντι στο σχέδιο του δημάρχου. Άλλο ένα από τα ερωτήματά μου που έμεινε αναπάντητο: από ποιο μέρος του δημοτικού προϋπολογισμού θα αντλούνταν η πληρωμή για τις ιερόδουλες;

Ένα μέλος του Συνασπισμού Ηλικιωμένων της Νέας Υόρκης μού είπε:

"Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι άνδρες που διστάζουν να εμβολιαστούν, μα που θα το έκαναν αν μπορούσαν να κάνουν σεξ με μια ελκυστική ιερόδουλη.

Γιατί ο δήμαρχος τούς παρέλειψε από το σχέδιό του; Το σεξ είναι μια ιατρικά

αναγνωρισμένη θεραπεία για την προστατίτιδα".

Επικοινώνησα με τον συντάκτη άποψης των Times, τον Έλμπερτ Φάρδινγκ. Αρχικά δήλωσε ότι δεν είχε να σχολιάσει οτιδήποτε για το άρθρο του. Στη συνέχεια προσέφερε το εξής: &quot;Καταλαβαίνω ότι πάρα πολλές γυναίκες στην πόλη ενδιαφέρθηκαν να προσφέρουν εθελοντικά. Δεν μιλώ για πόρνες. Αυτές ήταν παντρεμένες νοικοκυρές, ή ζούσαν μόνες στα προάστια, ακόμα και κυρίες του καλού κόσμου. Αυτός είναι μάλλον ο πραγματικός λόγος που ο ντε Μπλάζιο απέσυρε το σχέδιό του. Το σχέδιο είχε μαθευτεί και η ανταπόκριση ήταν συντριπτική. Σκεφτείτε τα σκάνδαλα που θα είχαν προκύψει, αν το σχέδιο είχε τεθεί σε εφαρμογή. Οι καλόκαρδοι άνθρωποι θέλουν να εμβολιαστούν οι πάντες, μα υπάρχει κι ένα όριο στο τι θα υπομείνουν για να το κάνουν να συμβεί&quot;.

Ως επιστέγασμα των παραπάνω, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της καθολικής εκκλησίας στη Νέα Υόρκη, μιλώντας ανεπίσημα, μου είπε ότι ο Πάπας γνώριζε το σχέδιο του ντε Μπλάζιο και αρνήθηκε να το καταδικάσει. Ο Πάπας θεωρεί ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν ακραίο κίνδυνο για την ανθρωπότητα, και πως ό,τι μπορεί να γίνει για να τους πείσει να δεχθούν την ένεση είναι επιτρεπτό.

Πριν από μερικούς μήνες καθόμουν στο μπαρ του ξενοδοχείου Ελιζέ στο κέντρο του Μανχάταν, όταν μια ελκυστική γυναίκα κάθισε δίπλα μου και με ρώτησε: "Έχετε εμβολιαστεί;".

Της είπα "όχι". Εκείνη συνοφρυώθηκε. "Λοιπόν", είπε, "πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στους γύρω μια ανταμοιβή αν συμμορφωθούν με την εντολή. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρουμε μειωμένες τιμές στις υπηρεσίες μας. Παίρνω το διδακτορικό μου στη φιλοσοφία στο Κολούμπια. Ξέρετε, ο Πλάτωνας είχε μια θεωρία για το Αγαθό ως ύψιστη Ιδέα που υφίσταται σε ένα ξεχωριστό και τέλειο πεδίο συνειδητότητας. Παρά το γεγονός πως το εμβόλιο έχει προκαλέσει πάνω από 900.000 τραυματισμούς στην Αμερική, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο όπλο μας ενάντια στην πανδημία. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι τραυματισμοί δείχνουν ότι το εμβόλιο λειτουργεί. Αν λοιπόν κάνετε το εμβόλιο και μου παρουσιάσετε το διαβατήριό σας, θα μπορούσα να... σας βοηθήσω...".

"Είστε αστυνομικός;" είπα.

Χαμογέλασε και έβγαλε το σήμα της.

"Καλή προσπάθεια&quot;, είπα. "Πώς σας ήρθε αυτό το αφήγημα;"

"Η ξαδέλφη μου δουλεύει για τον δήμαρχο&quot;, είπε. "Δεν δέχομαι να εμβολιαστώ, και μάλλον θα χάσω τη δουλειά μου για αυτό&quot;.

Σημείωση: Αν μου στείλετε email ρωτώντας αν η ιστορία είναι αληθινή, θα επιβεβαιώσετε τους χειρότερους φόβους μου για το σύστημα εκπαίδευσης στην Αμερική.

-----------

πηγή: https://blog.nomorefakenews.com/2021/12/28/ny-mayors-

hookers-for-needles-vaccination-plan-exposed/

Μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος

www.YoutubeTranslations.gr

Υποτιτλισμοί των Καλύτερων Βίντεο του Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις