Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Μοριακός γενετιστής Α.Καλογερίδης για το τρίμηνο πιστοποιητικό νόσησης: «Οι εταιρείες θέλουν να ξεστοκάρουν τα εμβόλια»


 Ο μοριακός γενετιστής, Αθανάσιος Καλογερίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να μειώσεις στους τρεις μήνες την ισχύ του πιστοποιητικού νόησης από τον κορωνοϊό και ήταν αποκαλυπτικός. 

«Θα ξεχάσουμε την ανοσολογία που ξέρουμε.... Άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία έχουν τη φυσική νόηση τουλάχιστον ένα χρόνο. Πολύ πιθανόν, μετά την "Ομικρον" η Pfizer και η κάθε Pfizer πρέπει να μπουν στη διαδικασία να φτιάξουν νέο εμβόλιο, οπότε πρέπει τα προηγούμενα να φύγουν από τη μέση...», είπε αρχικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» και συνέχισε τονίζοντας ότι: 

«Ο χρόνος λοιπόν πιέζει και κατά τη γνώμη μου θέλουν οι εταιρείες να ξεστοκάρουν αυτά τα εμβόλια. Διότι δεν είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό όταν ένας άνθρωπος έχει φυσική ανοσία, σε σχέση με έναν εμβολιασμένο, που είναι 30 φορές πιο ισχυρή από τη εμβολιαστική. Η πιθανότητα ένας άνθρωπος να ξανανοσήσει από κορωνοϊό, όταν τον έχει περάσει, είναι 0,4% και αυτό πολύ απαλά. Μπορεί και να μην το καταλάβει... Στους 3 μήνες για κάποιον που έχει νοσήσει τα αντισώματα είναι ακόμη τόσα που δεν αφήνουν τίποτα να περάσει».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις