Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ζ.Μπέχλης: «Μια ιντελιγκέντσια εκμεταλλεύτηκε τον ψήφο μας και μπήκε στο σβέρκο μας μετατρέποντας μας σε θύματα καρτέλ»


 Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β'Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης, απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης των υγειονομικών, οι οποίοι μάχονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Ο Ζ.Μπέχλης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «στεναχωριέμαι για ένα πράγμα, όχι γι' αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή που δεν είναι προϊόν ενός καπρίτσιου δικού μας, αλλά ενός καπρίτσιου κάποιων οι οποίοι επί ζωές και γενεές ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού και είναι στη Βουλή. 

Στεναχωριέμαι για τους ανθρώπους που μετά το εμβόλιο εμφανίζουν περίεργα συμβάματα, λευχαιμίες, καρκίνους και τελικά θανάτους και δεν μιλάμε για 90αρηδες, μιλάμε για 40-50 κάτι. Όλοι εμείς που είμαστε εδώ δεν είμαστε για να πάρουμε τον μισθό που καταχρηστικά μας στέρησαν, αγωνιζόμαστε και γι' αυτούς τους φίλους οι οποίοι εμβολιάστηκαν και βρίσκονται σε έναν διαρκή κίνδυνο, τον οποίο τον αποκρύπτουν δυστυχώς και συνάδελφοι μας».

Συνέχισε αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους ιατρικούς συλλόγους της Ελλάδας: «Αναρωτιέμαι σήμερα που βρίσκονται οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας και αναρωτιέμαι γιατί εδώ που χτυπά η καρδιά των υγειονομικών δεν βρίσκεται ο κύριος Πατούλης, ο κύριος Πατσουράκος, όλοι αυτοί που αποτελούν εκδηλώσεις των κυβερνητικών πολιτικών μέσα στους υγειονομικούς, προφανώς θα είναι απασχολημένοι αλλού». 

Ο Ζ.Μπέχλης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή: «Είμαι πικραμένος γιατί νιώθω ότι οι άνθρωποι που είναι εδώ μετά από τόσους μήνες αντιστέκονται από το υστέρημα τους και βλέπω αυτούς που έπρεπε να βοηθήσουν να μην κάνουν τίποτα. 

Θα ξεκινήσουμε αυτή την εθνική σύναξη με δύο προτάσεις που μου έρχονται στο μυαλό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από αυτό το κράτος, τις αναστολές το κράτος τις έβαλε για να μας ταλαιπωρήσει, δεν τις έβαλε για να μας προστατεύσει. Άρα οτιδήποτε κάνουμε θα το κάνουμε όπως πάντα μόνοι μας και σε αυτό το μόνοι μας βάζω και τους εμβολιασμένους συναδέλφους μας, τ' ότι εμβολιάστηκαν δεν τους χωρίζει με εμάς. Καλώ τους εμβολιασμένους συναδέλφους μας να στηρίξουν με τρόφιμα κτλ. όσους συνανθρώπους μας ταλαιπωρούνται. 

Το δεύτερο που θέλω να ζητήσω είναι όσοι από εμάς έχουν κάποιο εισόδημα να υιοθετήσετε σιωπηλά μια οικογένεια απ' αυτές που ο τροφοδότης τους είναι σε αναστολή. Πριν κλείσω θα πω τρία ακόμη πράγματα». 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών ζήτησε ενότητα και τόνισε ότι πλέον οι Έλληνες δεν χωρίζονται σε αριστερούς και δεξιούς, αλλά σε προνομιούχους και μη προνομιούχους: «Σε κάθε αγώνα στην Ελλάδα πάντα θα υπάρχει το φαινόμενο του διχασμού, ακόμα και εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει σιγά σιγά να το ξεπερνάμε, αυτό είναι κάτι το οποίο το έχουμε στο αίμα μας, αλλά στο αίμα μας έχουμε και την συμφιλίωση. Πλέον η κοινωνία μας δεν αποτελείται από αριστερούς και δεξιούς, δεν αποτελείται από μαρξιστές και από φασίστες, αποτελείται από μη προνομιούχους, βασανισμένους Έλληνες και μια ιντελιγκέντσια, μια νομεκλατούρα, η οποία εκμεταλλευόμενη την ψήφο του ελληνικού λαού μας μπήκε στον σβέρκο και μας μετέτρεψε σε θύματα των διεθνών καρτέλ και των τραπεζών. Ο λαός και το έθνος είναι οι μη προνομιούχοι, όχι τα παράσιτα, το κεφάλαιο, οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομήχανοι, όπως ο κύριος Αλβέρτος Αβραάμ Μπουρλά και δεν ξέρω τι άλλο όνομα έχει». 

Επίσης αποκάλυψε ότι έχει κατατεθεί προσφυγή στο ΣτΕ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς: «Θα σας δώσω και άλλη μια ελπίδα. Εδώ και αρκετό καιρό στο ΣτΕ καταθέσαμε μια μοναδική προσφυγή ενάντια στις αναστολές, σε αυτή προΐσταται ο συνταγματάρχης Ευγένιος Μπαϊραμίδης και τη στηρίζει με έξοδα η Ένωση Στρατιωτικών Ιατρών, όταν θα βγει η ημερομηνία γι' αυτό θέλω να είμαστε έξω από το ΣτΕ 30.000 κόσμος. Θέλω να είμαστε εκεί όχι για να τρομοκρατήσουμε, αλλά για να θυμίσουμε σε κάποιους που έχουν ξεχάσει κάποια πράγματα και είναι φίλοι του αντιπροέδρου, της προέδρου της νο1 και της νο2 ότι κάπου κάνανε κάτι λαθάκια και πρέπει να τα διορθώσουν γιατί σ' αυτή τη χώρα ακόμα κυρίαρχος είναι ο ελληνικός λαός. Η λαϊκή κυριαρχία εξασφαλίζει και την εθνική μας κυριαρχία. Η δικαιοσύνη θα κριθεί απ' όλα αυτά». 

Τέλος ο Ζ.Μπέχλης είπε: «Τελειώνω με μια ακόμη προτροπή, όπως είχα πει πριν κολλήσουμε μαζί με τον Ευγένιο και δημιουργήσω αυτή την δυσαρέσκεια στην στρατιωτική ηγεσία γιατί εμάς δεν κατάφεραν να μας κανονίσουν όπως έπρεπε - ο κορωνοϊός εννοώ. Είχα πει το εξής, ότι τα σωματεία και οι συνδικαλιστικοί φορείς πρέπει να κάνουν απεργία, αυτή την απεργία δεν την έχουμε ακόμα δει, περιμένουμε αυτή την απεργία. Θα τελειώσω εδώ με αγάπη, όχι μόνο για τους Έλληνες, οι οποίοι βασανίζονται, αλλά και για τους φίλους μας που πιθανόν δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή, αλλά πιθανόν και αυτοί ταλαιπωρούνται από αυτή την Χούντα. Θα τελειώσω λέγοντας ότι από εδώ ξεκίνησαν οι μεγάλοι αγώνες, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ανθρωπότητα. Ευρώπη χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει και δεν αναφέρομαι στην ΕΕ η οποία πρέπει να τελειώσει επιτέλους γιατί είναι χουντικοί και καθάρματα, αναφέρομαι στους ευρωπαϊκούς λαούς, Ελλάδα και Ευρώπη είναι ένα και στηρίζουν τον ανθρωπισμό παγκοσμίως. 

Μην ξεχνάτε ένα πράγμα, πολεμήστε τους, αντισταθείτε, αντιταχθείτε. Ζήτω η αιωνία Ελλάς».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις