Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κούλης και το φυσικό του περιβάλλον!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!


 Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Σε αυτή την χώρα μην δούμε χαζό παιδί... Μην και ξεχωρίσουμε κάποιον βλαμμένο... Αμέσως να τον κάνουμε πρωθυπουργό!!!

Μας ήρθε από μια οικογένεια που ποτέ δεν εργάστηκε κανένας και όμως έχουν τα πλούτη που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πως τα απόκτησαν!!!!

Πολύ απλά γιατί είναι αποτέλεσμα κλοπής, αρπαγής και κοροϊδίας ενός ολόκληρου λαού!!!

Με αρχαιότητες και πλούτη που κανένας δεν θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του αφού και όπως λένε ήταν για αρκετά χρόνια σε εξορία λόγο της χούντας!!!!

Όχι ο Κούλης... Ο πατέρας του ναι!!!!

Ο σοφός λαός λέει για κάποιον βαθύπλουτο ότι "αυτό έχει πατήσει επί πτωμάτων για να αποκτήσει ότι έχει" και μάλλον έχει δίκιο!!!

Πολλά τα πτώματα λοιπόν στην Ελλάδα στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων που υπηρετούν αυτή την εποχή όλοι όσοι είναι μέσα στην βουλή!!!

Και με την φωτογραφία που φυσικά έφτιαξα και τον έβαλα σε μια αίθουσα του Δρομοκαΐτειου και καλύτερα σε ένα από τα μουσικά δωμάτια του θα πρέπει να είναι ο δεύτερος φυσικός του χώρος... Γιατί ο πρώτος για εμένα θα πρέπει να είναι μέσα σε ένα κελί φυλακής!!!!

Έτσι αυτός ο άνθρωπος που πριν γίνει πρωθυπουργός ήταν υπουργός και έκανε χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα αδιαφορώντας για τις οικογένειες όσων έχασαν ξαφνικά τότε την εργασία τους!!! 

Τον ίδιο τον θυμάμαι να προσπαθεί να εμφανιστεί στον φακό καθώς ο προκάτοχος του στην πρωθυπουργία μιλούσε σε μικρόφωνα!!

Σήμερα λοιπόν χωρίς κανένα σχέδιο όπως έκανε και ο προηγούμενος πάει την χώρα στα βράχια εκτελώντας εντολές από εξωτερικούς παράγοντες που χειραγωγούν δολοφονώντας κόσμο και κοσμάκι!!!!

Πόσοι συνανθρωποι μας δεν ζουν στον δρόμο και στα χαρτοκουτα;

Περιοχές μέσα στις πόλεις μας έχουν γίνει σωστά γκέτο από λαθραιους και σπείρες του υποκόσμου που εκδίδονται σε κλοπές, ναρκωτικά, παράνομο εμπόριο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!!

Η άνθηση του υποκόσμου που καμία αστυνομική δύναμη σε λίγο δεν θα μπορεί να επέμβει για τους αυτονόητους λόγους!!!

Δεν έχει κανένα ιερό και όσιο!!! Ένας μονάρχης που καταπατά τόσο το σύνταγμα όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα προβάλλει ότι είναι ο σωτήρας!!!!

Από αυτόν λοιπόν τα περιμένω όλα... Όπως τα περιμένει κάθε Έλληνας!!!

Η σκέψη μου είναι ότι όχι απλά δεν θέλει να πάει σε εκλογές... Δεν θα πάει σε εκλογές και όταν θα έρθει η ώρα που θα του επιβληθεί να πάει.... Μέχρι πόλεμο είναι ικανός να κάνει για να μπορέσει να καρφωθεί στην καρέκλα του!!!

Τα τελευταία 50 χρόνια βλέπεις ξέρουν τι κάνουν αν και δεν έχουν σχέδιο!!!!

Αλλάζουν την ηγεσία σε στρατό και Άρειο πάγο έχοντας σε έλεγχο αυτές τις δύο εξουσίες μαζί με τα πληρωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης και μπουγάδα του μυαλού του απλού πολίτη που σαν πρόβατο ακολουθεί ότι του λένε!

Θα μπορούσα να γράφω πολλά ακόμα... Όλα ουσιαστικά... Όμως δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο γιατί έδωσα το μεγάλο πρόβλημα που έχει η κοινωνία μας σήμερα!!!

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις