Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!! Οικονόμου: Ο εμβολιασμένος θα πληρώσει το υποχρεωτικό rapid test ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ


 Η κυβέρνηση θα εξετάσει το κατά πόσο θα επιβληθεί υποχρέωση για rapid test και σε εμβολιασμένους που θα επισκεφτούν χώρους εστίασης κατά τη διάρκεια των εορτών και θα ανακοινώσει έγκαιρα τις αποφάσεις της, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς δε για το ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος του μέτρου απάντησε «ο πολίτης» που θα χρειαστεί να επισκεφτεί χώρους που θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του τεστ. Δεν διευκρίνησε, όμως, ποιο θα είναι το κόστος παραπέμποντας σε σχετικές ανακοινώσεις, αν γίνουν, από τον υπουργό Υγείας.

Ερωτηθείς αν αυτό είναι άδικο απάντησε ότι «η δυναμική της Ομικρον και τα νέα δεδομένα που φέρνει ενδεχομένως αναγκάσει στο να πάρουμε τέτοια μέτρα για την περαιτέρω προφύλαξη και των εμβολιασμένων, μιας και είναι αχαρτογράφητη εν πολλοίς η καινούργια μετάλλαξη».

Όπως συμπλήρωσε αν κριθεί απαραίτητο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ωστόσο δεν προσδιόρισε αν αυτό θα αφορά νυχτερινά κέντρα, μπαρ ή εστιατόρια παραπέμποντας σε σχετικές ανακοινώσεις αν τελικά αποφασιστεί το μέτρο. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι σίγουρα θα αφορά κλειστούς χώρους.

Σε ότι αφορά αν σχεδιάζονται περιορισμοί στο ωράριο λειτουργίας της εστίασης δήλωσε ότι «προχωράμε βήμα βήμα».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις