Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε κοριτσάκι 3 ετών μια μέρα μετά το εμβόλιο – Ξεσπά η μητέρα του: «Γα… την κυβέρνηση – Μας ανάγκασαν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Την ώρα που πολλές χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μια είδηση από την Αργεντινή έρχεται για να μας συνταράξει. 

Ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Sinopharm (κινεζικό εμβόλιο). Τραγική φιγούρα… η μητέρα της, η οποία μιλώντας σε τοπικό ΜΜΕ ξεσπά και κατηγορεί το εμβόλιο και την κυβέρνηση για το θάνατο του παιδιού της. 

Όπως αναφέρει η μητέρα το κοριτσάκι εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση και την επόμενη ημέρα πήγε να παίξει, 15 λεπτά αργότερα… βρήκε την κόρη της νεκρή. Η μητέρα επίσης αναφέρει ότι το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο, ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση τους ανάγκασε (με έμμεσο τρόπο) να εμβολιαστούν. 

«Κατέρρευσε, έπεσε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ζητούσαν τόσο πολύ να κάνουν τα παιδιά το εμβόλιο και λόγω του εμβολίου η κόρη μου πέθανε, ήταν ένα υγιέστατο κορίτσι. Αυτή η γαμ… κυβέρνηση σε αναγκάζει να εμβολιάσεις ένα τρίχρονο μωρό», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις