Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στοιχεία σοκ από ΗΠΑ - Γαλλία - Αυστραλία: Περισσότερα από ποτέ τα κρούσματα και οι θάνατοι ανάμεσα σε εμβολιασμένους


 Η Νέα Υόρκη κατέγραψε ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων COVID19 από την αρχή της πανδημίας, ενώ έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ των πολυπληθέστερων Πολιτειών των ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης ανέφεραν 21.027 νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή, το υψηλότερο σύνολο ημερήσιων κρουσμάτων από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας αναφέρουν οι ΝΥΤimes.

Τα δεδομένα, τα οποία αντανακλούσαν τα αποτελέσματα των τεστ για την Πέμπτη, έδειξαν μια δραστική αλλαγή στην παρουσία του ιού στη Νέα Υόρκη.

Ο Δρ Wafaa El-Sadr, καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia, είπε ότι προς το παρόν, η παραλλαγή Omicron φαίνεται να μολύνει περισσότερους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη από ό,τι σε άλλα μέρη της χώρας. «Υπό αυτή την έννοια, αυτό το είδος μου θυμίζει τον Μάρτιο του 2020», τόνισε.

Από την Πέμπτη, το ποσοστό θετικότητας της πολιτείας είχε ανέβει σχεδόν στο 8%.

Στα ύψη τα κρούσματα και στην Αυστραλία που ενώ είχε μηδενικούς θανάτους επέβαλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αψυχολόγητο απαρτχάιντ και lockdown...

Καταστροφικό το μοντέλο και στην υπερεμβολιασμένη Γαλλία στους 10 νεκρούς λόγω Covid-19 μετά τον Αύγουστο οι 9 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι (Δημόσια Υγεία Γαλλίας/Santé Publique France)

 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις