Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Σύνοδος Κορυφής: Έρχεται η απόλυτη δυστοπία στην ΕΕ - Υποχρεωτικός εμβολιασμός ανά τρεις μήνες!

 


Το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και η ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, θα τεθούν στην Σύνοδο Κορυφής. 

Η δυναμική του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενισχύεται με το ζήτημα να αναμένεται να συζητηθεί στην σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 του μηνός χωρίς ωστόσο να αναμένεται η λήψη κάποιου μέτρου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς είναι εθνική αρμοδιότητα.

Επίσης, όσο αφορά το covid pass, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και υπάρχει πλέον- βάσει και της χθεσινής συνεδρίασης της αρμόδιας τεχνικής επιτροπής- μεγάλη πλειοψηφία χωρών που συμφωνεί στην πρόταση της επιτροπής για τη θέσπιση χρονικού ορίου πέρα από το οποίο θα χρειάζεται ενισχυτική δόση για να ισχύει το πάσο.

Επτά συνολικά είναι οι χώρες οι οποίες επιμένουν πως χρειάζεται μια περίοδος επιπλέον τριών μηνών ώστε να προλάβουν όλοι οι πολίτες να κάνουν την τρίτη δόση και να μην λήξει το πιστοποιητικό τους.

Όπως όλα δείχνουν η ΕΕ θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ανά τρίμηνο, αλλιώς θα λήγει το πιστοποιητικό Covid-19 και σε χώρες -όπως η Ελλάδα- οι πολίτες που δεν θα κάνουν την επαναληπτική δόση θα πληρώνουν πρόστιμο. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις