Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Τάσος Χαλκιάς: Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα, ο Θεός των χριστιανών είναι τιμωρός

 


Ο Τάσος Χαλκιάς προχώρησε σε μια συνέντευξη και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τις εξελίξεις στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς εξήγησε γιατί δεν δηλώνει Χριστιανός, ενώ μίλησε και για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Mega, αναφέρθηκε στην παράσταση που συμμετέχει τον τελευταίο καιρό με τίτλο «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και την κατέταξε στην κατηγορία του μεταφυσικού θρίλερ.

Ο κ. Χαλκιάς αποκάλυψε πως δεν πιστεύει στον χριστιανισμό καθώς, σύμφωνα με αυτόν, δεν αντικατοπτρίζει έναν φιλεύσπλαχνο θεό, αλλά «έναν θεό τιμωρό». Αυτός είναι και ο λόγος που «πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα» συμπλήρωσε.

Όσων αφορά στο θέμα του εμβολιασμού εξηγεί πως ο ίδιος θα συνεργαζόταν με ανεμβολίαστους ηθοποιούς, ενώ κατέδειξε την αντίφαση των μέτρων καθώς όπως επισημαίνει «Σε αυτόν που απαγορεύεις να μπει σε καφετέρια επειδή είναι ανεμβολίαστους, του επιτρέπεις να μπει στο μετρό».

Σχετικά με την απόφαση του συναδέλφου του, Άρη Σερβετάλη, να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» ανέφερε πως «ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεων του».

Γενικότερα για τις εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής και το ελληνικό metoo τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει γίνει μάρτυρας «δυσάρεστης συμπεριφοράς», ενώ σχολίασε πως «κάποιοι είναι προφυλακιστέοι αυτοί τη στιγμή. Δεν έχει γίνει καμία δική ακόμα. Όταν αποδοθεί δικαιοσύνη, να ξαναμιλήσουμε».

Για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, έπαιξε ρόλο η ψυχολογική του κατάπτωση, επειδή έκλεισε η σχολή θεάτρου που διηύθυνε, όπως δήλωσε ο ίδιος.ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις