Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ; Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης; – Γυναίκα λένε πως θα πάρει τη θέση του


 Πολλά είναι τα δημοσιεύματα ειδικά τους τελευταίους μήνες που γράφουν πως ο Γιώργος Παπαδάκης σκοπεύει να σταματήσει από την τηλεόραση, έπειτα από περίπου 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο γυαλί. Η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" έχει αγαπηθεί από το κοινό, ωστόσο, σε νούμερα τηλεθέασης δεν κάνει πλέον την τρομερή επιτυχία όπως κάποτε.

Το ένα λοιπόν φέρνει το άλλο, αφού και ο παρουσιαστής είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως «κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δεν θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν πως η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη δεν θα αργήσει να έρθει, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του. Για αυτό και υπάρχουν συζητήσεις για το πρόσωπο που θα πάρει την θέση του στον ΑΝΤ1. Μπορεί να λέγεται πως θα είναι άνδρας, όμως πρόσφατα γράφτηκε πως θέλουν γυναίκα για να μην θυμίζει καθόλου η εκπομπή το "Καλημέρα Ελλάδα"

Η γυναίκα που λέγεται πως μπορεί να πάρει τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη

Στο στόχαστρο του καναλιού βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία ειδικά στην τηλεθέαση. Οι πληροφορίες του Spirto αναφέρουν πως η παρουσιάστρια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να διαδεχθεί τον βασιλιά της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Μαυραγάνη αντικαταστάτρια του Γιώργου Παπαδάκη

Χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη το Καλημέρα Ελλάδα όλη την εβδομάδα που πέρασε

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στην θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Να σημειωθεί πως όπως όλα δείχνουν, ο παρουσιαστής θα βρίσκεται εκτός πλατό όλη την εβδομάδα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις