Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Βερόνικα Φορκέ: Αυτοκτόνησε η θρυλική «Κίκα» του Αλμοδοβάρ


 Νεκρή βρέθηκε σήμερα Δευτέρα η Ισπανίδα ηθοποιός Βερόνικα Φορκέ, γνωστή για θρυλικούς ρόλους που ενσάρκωσε κατά την πλούσια πορεία της στο σινεμά. Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται να αυτοκτονία, ενώ η ίδια είχε μιλήσει πολλές φορές ανοικτά για την κατάθλιψη από την οποία υπέφερε.

Η θρυλική «Κίκα» του Πέδρο Αλμοδοβάρ, η Ισπανίδα ηθοποιός Βερόνικα Φορκέ, βρέθηκε νεκρή σήμερα Δευτέρα στο σπίτι της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα El Mundo, πιθανότερη αιτία θανάτου θεωρείται η αυτοκτονία.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει αρκετές φορές ανοικτά για την κατάθλιψη από την οποία υπέφερε. Μάλιστα, είχε γνωστοποιήσει πως αυτού του είδους τα προβλήματα που αντιμετώπιζε την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το ισπανικό Masterchef στο οποίο συμμετείχε.

«Δεν έχω καλά νέα. Δεν αισθάνομαι καλά, είμαι εξαντλημένη», είπε στην ανακοίνωσή με την οποία γνωστοποίησε την αποχώρησή της από την εκπομπή.

«Πάλεψα για 10 εβδομάδες (…) είμαι αγωνίστρια και μαθαίνω πολλά. Τι κρίμα, λυπάμαι που δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, αλλά το σώμα μου δεν μπορεί. Δεν μπορώ να το κάνω με την ψυχή μου», ανέφερε, προσθέτοντας πως αυτή η εμπειρία ήταν από τις ωραιότερες της ζωής της.

«Θα επιστρέψω όταν θα είμαι καλά», είπε.

Το «αντίο» του Αντόνιο Μπαντέρας

Το δικό του αντίο είπε στην αγαπημένη ηθοποιό ο Αντόνιο Μπαντέρας, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της. Όπως τόνισε, ο ίδιος είχε συνεργαστεί με τη Βερόνικα Φορκέ στο παρελθόν.

«Αντίο Βερόνικα Φορκέ. Δούλεψα πριν από μερικά χρόνια μαζί της και έχω την ανάμνηση μιας γλυκιάς και πνευματώδους γυναίκας και μιας πολύ καλής παρτενέρ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις