Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (vids) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΗΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!


 Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27/12 έλαβε από τον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 27/12, έλαβε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον ανακριτή και αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο, καθώς θα παραμείνει στο κρατητήριο.

Πριν τον ανακριτή, στον οποίο παραπέμφθηκε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε τον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για την μήνυση και τις καταγγελίες που υπάρχουν για τις αναρτήσεις ροζ βίντεο και φωτογραφιών, πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή τους σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Ο δικηγόρος του Γιώργος Δακουράς, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο εντολέας του «έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και έχει ζητήσει συγγνώμη». Ακόμη επισήμανε ότι τα βίντεο τα είχε κατεβάσει και αναρτήθηκαν εκ νέου από άλλα πρόσωπα.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις