Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Βίντεο σοκ με καθηγητή να χαστουκίζει και να ρίχνει στο πάτωμα 16χρονη σε ΕΠΑΛ – Μαθητές αναποδογύρισαν το αμάξι του - Τι είπε η μαθήτρια για το περιστατικό


 Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονης μαθήτριας από καθηγητή σε ΕΠΑΛ που καταγράφηκε σε βίντεο. Στο βίντεο φαίνεται ο καθηγητής να χαστουκίζει τη μαθήτρια, να την τραβάει από τα μαλλιά και να τη ρίχνει κάτω μέσα στην αίθουσα του σχολείου, ενώ την ίδια στιγμή συμμαθητές της έχουν σηκωθεί για να τον σταματήσουν.

Το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, είπε ότι το περιστατικό, το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια διαλείμματος, ξεκίνησε όταν υπήρξε διαφωνία με τον καθηγητή για το θέμα των απουσιών. «Μου ήρθε ένα χαστούκι από το πουθενά, συνέχισε με τρία χαστούκια, με τράβηξε από τα μαλλιά και με έριξε κάτω» αναφέρει η 16χρονη, η οποία βρίσκεται σε σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όταν η μαθήτρια σηκώθηκε από πάτωμα μετά την πρώτη επίθεση του καθηγητή και ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τι της είχε συμβεί, εκείνος της επιτέθηκε ξανά.

Αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο του καθηγητή

Oι μαθητές αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας εξαγριωμένοι βγήκαν από το σχολείο και προκάλεσαν καταστροφές στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, σπάζοντας τζάμια, ξηλώνοντας τον προφυλακτήρα και γυρίζοντάς το ανάποδα.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις