Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Υποτίμησε τους Έλληνες ο Κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο CNN: «Περιορισμένες οι αντιδράσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό»


 Σε μια γυάλα δείχνει να ζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλλον δεν βλέπει ότι η κοινωνία «βράζει» λόγω των εκβιαστικών μέτρων που έχει επιβάλλει, καθώς μιλώντας στο αμερικανικό CNN είπε ότι στην Ελλάδα «οι αντιδράσεις είναι περιορισμένες». 

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην Κριστιάν Αμανπούρ και εκτός των άλλων ερωτήθηκε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και για το εάν ανησυχεί ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και διαδηλώσεις στην Ελλάδα, όπως στο Βέλγιο, την Ολλανδία και αλλού.

Ο Κ.Μητσοτάκης απάντησε ότι «έχουμε πολύ περιορισμένες διαδηλώσεις κι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Επίσης επιβάλλαμε αυστηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Ήμασταν μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που ξεκαθαρίσαμε πως αν θέλεις να πας σε ένα εστιατόριο, ή στον κινηματογράφο, πρέπει να είσαι εμβολιασμένος, δεν αρκεί ένα αρνητικό τεστ».


O K.Mητσοτάκης προφανώς δεν βλέπει τους χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονται σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων και του διχασμού των Ελλήνων.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και αυτή την Κυριακή.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις