Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ZEIΣ ΣΕ ΠΟΛΗ; AYTO TO ΘΕΑΜΑ TO EXEIΣ ΔΕΙ!!! ΔΕΝ EINAI ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ!!! "ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;"

 

Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Είναι στιγμές που αν έχεις λίγη τσίπα τότε ντρέπεσαι για το θέαμα αυτό!!!
Δεν είναι λαθρομετανάστες που έχουν όλα τα δικαιώματα που μερικές ΜΚΟ τους έχουν δώσει... 
Δεν είναι οι άνθρωποι που έφαγαν το παραμύθι ότι θα πάνε στην γη της επαγγελίας!!!!
Είναι τα αδέρφια σου που οι τράπεζες και η ζωή από τις λάθος κινήσεις τους τους πέταξαν στον δρόμο!!!!
Είναι αυτοί που πίστεψαν ότι έχουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν και άνοιξαν τα φτερά τους και στο πέταμα τους τα φτερά κάηκαν και μαζί με αυτά έκαψαν την ζωή τους ολόκληρη!!!
Άνθρωποι μονάχοι, σαν ξερόκλαδα στον άνεμο, το κρύο και την πείνα που ψάχνουν για μια μπουκιά φαγητό στους κάδους των σκουπιδιών μέσα στις τεράστιες ελληνικές στολισμένες πόλης με ανθρώπους να περνούν από δίπλα τους και στρίβουν το βλέμμα τους αλλού!!!
Έχεις σκεφτεί ποτέ Έλληνα ότι μπορεί από στιγμή σε στιγμή να φτάσεις και εσύ στην θέση τους;
Μπορεί από ένα δικό σου λάθος να βρεθείς στην ίδια θέση!!! Τι όχι; Πίστεψέ με είναι πολύ εύκολο να συμβεί και σε σένα!!!
Σκέψου οι λαθρομετανάστες έχουν ένα φαγητό και καμιά φορά ακόμα και το σπίτι που έχασαν αυτοί οι άνθρωποι!!!!
Το φαγητό στους λαθρομετανάστες πλούσιο και που έχουμε δει κατά καιρούς μαντό πετάνε στα σκουπίδια!!! Μόνο που δεν είναι τυχεροί αυτοί ακόμα και εκεί να το βρουν και να το φάνε!!!!
Είναι μέσα στο κρύο και στον κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή!!!!
Θα ήθελα να μου κάνεις την χάρη φίλε που διάβασες αυτό εδώ... Να πάρεις μερικά κουλούρια σε μια σακούλα... Μερικές κουβέρτες που τις έχεις για πέταμα και να μπεις στο αυτοκίνητό σου και να πας να τα μοιράσεις!!! 
Ξεκινά το πρωί να μαζεύεις ότι έχεις να δώσεις ως δώρο σε αυτούς τους ανθρώπους αυτές τις παγωμένες και κατά τα άλλα άγιες μέρες μόλις πέσει το φως της μέρας και η θερμοκρασία ακόμα περισσότερο!!!
Σε παρακαλώ μην το πεις σε κανέναν... Απλά κάντο!
Αν το έκανες σε ευχαριστώ από καρδιάς!!!!Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις