Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Κοροϊδία κυβέρνησης σε πολίτες: Μετά το σάλο ρίχνει κατά 10€ τη τιμή των PCR τεστ! - «Κοντά στα 50€» λέει ο Α.Γεωργιάδης

 


Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, λόγω της τιμής των PCR τεστ η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τη τιμή τους και σήμερα αναμένεται οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Οι πολίτες και οι αξιωματική αντιπολίτευση ζητούσαν να χορηγηθούν δωρεάν τα μοριακά τεστ σε όλους τους πολίτες, παρόλα αυτά η κυβέρνηση ήταν απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο, άλλωστε προσφάτως ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε πει πως εάν η κυβέρνηση δώσει δωρεάν τα rapid τεστ στους πολίτες θα χρεοκοπήσει η χώρα.

Τελικά μετά από μέρες η κυβέρνηση μετά βαΐων και κλάδων ανακοίνωσε ότι θα μειωθεί η τιμή των μοριακών τεστ. Κατά πόσο θα μειωθεί όμως η τιμή τους; Κατά 10 ευρώ! Καθώς από 60 ευρώ που είναι μέχρι σήμερα η τιμή τους, αυτή θα πέσει κοντά στα 50 ευρώ, όπως ανακοίνωσε  σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ. 

Η σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί όπως είπε σήμερα το μεσημέρι ενώ κανείς δεν θα μπορεί να υπερβεί την νέα αυτή τιμή καθώς πρόκειται για διατίμηση.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η τιμή ορίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο συμφέρουσα για τον πολίτη και να μην θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη διαδικασία, καθώς εάν τα περισσότερα εργαστήρια δεν έχουν το παραμικρό κέρδος ή και μικρή ζημιά, τότε τα τεστ θα γίνονται από λιγότερα κέντρα και η αναμονή και η πίεση θα αυξηθεί στα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις