Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

2.000 EYPΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ; (BINTEO) Η εταιρεία «ATTIKH ΟΔΟΣ» ζητά 87 εκατ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο! «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και τον γάιδαρο»

 


Mία εβδομάδα μετά την «ΕΛΠΙΔΑ» που για λίγο φάνηκε να δίνει ελπίδα στον απλό Έλληνα, έρχεται η Αττική Οδός, που εγκλώβισέ με παράνομο τρόπο και λάθος χειρισμούς τους οδηγούς για 24ώρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, πολλοί εξ’αυτών όντας άρρωστοι, άλλοι και άλλες με μωρά, νηστικοί, δίχως καν νερό και πάνω απ’ όλα μακριά από τα σπίτια τους ή έστω μια ασφαλή τοποθεσία και ζητάει αποζημίωση 87 εκατομμυρίων ευρώ από το ελληνικό δημόσιο λόγω της ζημίας που υπέστη από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Επίσης, όπως λένε οι κρατικοί λειτουργοί, για την διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική Οδό η εταιρεία μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αν κριθεί ότι δεν ήταν απαραίτητο το μέτρο. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, ούτε καν στην Ουγκάντα.

Είχαμε πει πολλές φορές ότι αυτή υπόθεση μας θυμίζει την παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και τον γάιδαρο». Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την Αττική οδό τον κύριο Στυλιανίδη και την κυβέρνηση το τρίο της συμφοράς δηλαδή.

Και όταν ακούμε τρίο το μυαλό μας πάει σε συγκεκριμένα πράγματα ,σε συγκεκριμένες ενέργειες ,σε συγκεκριμένες εικόνες ,μια τέτοια εικόνα μάλλον εκπροσωπεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη .

ΠΗΓΗ


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις