Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Αίσιο τέλος στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη ο δράστης


 Στα «χέρια» της αστυν0μίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα.

Ο 34χρονος  άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, συνελήφθη από την αστυνομία πριν από λίγη ώρα, ενώ η κοπέλα απελευθερώθηκε από τα χέρια του δράστη. Η ομηρία της νέας γυναίκας, Βουλγαρικής καταγωγής, διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Ο 34χρονος, νωρίτερα το απόγευμα, είχε επισκεφτεί την πρώην κοπέλα του, στο σπίτι της στο Γαλάτσι  και, αφού τη κτύπησε, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του, στην οδό οδό Αλκιβιάδου 55, στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η νέα γυναίκα τέθηκε σε ομηρία, περιγράφηκαν από την αδελφή της.

Στη συνέχεια, ο δράστης, απειλούσε ότι θα σκοτώσει την πρώην κοπέλα του και θα προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία που διαμένει, με την  φιάλη υγραερίου που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αποφασίστηκε από τον επικεφαλής της Αστυνομίας να γίνει έφοδος στο διαμέρισμα, όπως και τελικώς έγινε. Έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και απελευθέρωσαν την κοπέλα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις