Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ανησυχία στην Γερμανική κυβέρνηση για τον όγκο και τον αριθμό των διαδηλώσεων κατά του Impfpflicht


 Η γερμανική κυβέρνηση «ανησυχεί» σοβαρά για τον τεράστιο αριθμό διαμαρτυριών κατά των περιορισμών του COVID τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες είναι οι πιο διαδεδομένες στην ιστορία της χώρας.

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt με μεγάλη επιρροή αποκαλύπτει ότι την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

«Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις διαδηλώσεις», αναφέρει η εφημερίδα, με μια πηγή να χαρακτηρίζει «καταθλιπτική» την «απεραντοσύνη» των διαδηλώσεων.

«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας δεν υπήρξαν διαδηλώσεις πιο διαδεδομένες από τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρει η έκθεση, με την κυβέρνηση να μετρά 1.046 ξεχωριστές διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν περίπου 188.000 συμμετέχοντες.

Ταυτόχρονα  στο Αμβούργο  ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των περιπτώσεων COVID δεν έκαναν τίποτα για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη την ώρα που σχετική  έρευνα της Γερουσίας ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν 14,3%.

Η Γερμανία εξακολουθεί να προωθεί τα σχέδια να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του COVID, με μια κοινοβουλευτική συζήτηση για το θέμα να προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα ενώ η  γενική εικόνα σε όλη την ήπειρο είναι μια σταδιακή άρση των περιορισμών ως απάντηση στο γεγονός ότι το Omicron αποδείχθηκε ήπιο.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις