Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ: Απολύσεις «διαφωνούντων» γιατρών ζητά ο Γ.Μαγιορκίνης: «Όποιος λέει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή...»

 


Αυτή είναι η «επιστημονική» άποψη των «ειδικών»; - Όποιος διαφωνεί μαζί τους να απολύεται;

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Επίκουρου Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη, το πρωί του Σαββάτου, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε απολύσεις «διαφωνούντων» υγειονομικών. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γ.Μαγιορκίνης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις ενός γιατρού που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας γιατί διαφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο Γ.Μαγιορκίνης ξεκάθαρα τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς, λέγοντας πως δεν μπορεί ένας υγειονομικός να διαφωνεί με την επιστήμη και ορθώς βρίσκονται σε αναστολή εργασίας οι 7.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. 

«Όποιος γιατρός υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή... υπάρχει θέμα δεοντολογίας», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα πρέπει να απολυθούν όσοι υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και στη συνέχεια έριξε το «μπαλάκι» στον Ιατρικό Σύλλογο, λέγοντας ότι αυτός θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με αυτούς.

Ποια όμως επιστήμη; Αυτή που έλεγε ότι αν εμβολιαστεί το 70% θα χτίσουμε τείχος ανοσίας και θα είμαστε ελεύθεροι να τρέχουμε στα λιβάδια; 


Ή την επιστήμη που «είχαμε μια ελπίδα αρχικά», όπως δήλωσε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του, όταν είχε ομολογήσει ότι «η αποστειρωτική ανοσία στον κορωνοϊό δεν είναι κάτι εφικτό, ούτε διαρκείας» και ότι «το σενάριο της ανοσίας της αγέλης δεν υφίσταται και δεν θα επιτευχθεί». 


Αυτή την επιστήμη που σήμερα λέει κάτι και αύριο λέει ότι δεν ισχύει; Γιατί έτσι δεν λειτουργεί η επιστήμη! Η επιστήμη λειτουργεί με πειράματα και μελέτες, με γνώσεις και όχι απόψεις.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και οι «ιδέες» των καθηγητών της κυβέρνησης έχουν αποδειχθεί επικίνδυνες για τους πολίτες. Η Ελλάδα είναι μια από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τον Covid-19, καθώς σε καθημερινή βάση μετρούμε πάνω από 100 θανάτους! Φταίνε οι ανεμβολίαστοι; Προφανώς πλέον αυτό δεν μπορεί να το ισχυριστεί κανείς, αφού έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού και πλέον η κυβέρνηση έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και για τους άνω των 60 ετών. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναστολή εργασίας 7.000 υγειονομικοί και αναμένεται να βγουν άλλοι περίπου 10.000, ένα κατεστραμμένο και τσακισμένο ΕΣΥ με την ευθύνη της κυβέρνησης που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πλέον ούτε τα απλά νοσήματα, όχι μια πανδημία...

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις