Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Έρευνα της Bild: Το 57% των Γερμανών δεν εμπιστεύονται τους αριθμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό Πότε θα γίνει μια αντίστοιχη έρευνα στην Ελλάδα;


 Η πλειοψηφία στη Γερμανία (57%) δεν εμπιστεύεται πλέον τα στοιχεία του Covid που παρέχει η κυβέρνηση, σύμφωνα με νέα έρευνα της INSA.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα έρευνας του INSA για την BILD. Όταν ρωτήθηκαν αν εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα επίσημα στοιχεία μόλυνσης, το 57% απάντησε όχι. Μόνο το 32% πιστεύει ότι τα νούμερα είναι σωστά.

Αυτό σημαίνει: Η πλειοψηφία δεν δίνει πλέον αξιοπιστία στο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI)!

Ακόμη και ο υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (58, SPD) παραδέχτηκε ότι το τρέχον ποσοστό μόλυνσης «δεν απεικονίζεται με ακρίβεια στα επίσημα στοιχεία».

Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας Dieter Janecek μιλώντας στην BILD επέκρινε τα κυβερνητικά στοιχεία΅: «Δυστυχώς, περάσαμε δύο χρόνια πανδημίας στη Γερμανία με μια τυφλή πτήση.» Ο Janecek πιστεύει ότι χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία ή η Δανία, θα είχαν καλύτερη αξιοπιστία μέσω αντίστοιχων ερευνών.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η BILD δημοσίευσε ακόμα μια έρευνα σύμφωνα με την οποία σε πολλά γερμανικά κρατίδια, τα νοσοκομεία κατέγραφαν ως ασθενή covid οποιονδήποτε έμπαινε μέσα από οποιαδήποτε αιτία.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις