Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

BINTEO NTOKOYMENTO!!!! Στην Θεσσαλονίκη αστυνομικοί με ύφος 1000 καρδιναλίων γράφουν δύο γυναίκες για μάσκα την ώρα που τρώνε, πίνουν καφέ και καπνίζουν με 300 ευρώ πρόστιμο!!!

 


Ο παρλαπιπας δεν διστάζει να δημοσιεύει την αλήθεια οποία και αν είναι αυτή!!!

Το βίντεο που θα δείτε δια μαγείας κατέβηκε από το Facebook και το προφίλ της κυρίας που το έκανε ζωντανά εξού και το ότι είναι ντοκουμέντο!!!

Την ώρα που όπως βλέπουμε στο βίντεο πολλά άτομα φοράνε μάσκες κάτω από το πιρούνι δύο αστυνομικοί έχουν σταματήσει στην μέση του δρόμου τις δύο γυναίκες!!!!

Χωρίς να επιδείξουν τις ταυτότητες τους καθώς με τον τρόπο τους τρομοκράτησαν τις κύριες, ζήτησαν και πήραν τις ταυτότητες τους για να τους κόψουν πρόστιμο!!!!

Οι κύριες κρατούν στο χέρι τους από ένα καφέ και κουλούρι... Αφού έχουν και αναμμένα τσιγάρα λαμβάνουν πρόστιμο 300 ευρώ!!!

Όταν οι αστυνομικοί με πολιτικά και μάλλον εν υπηρεσία όταν τους ζητάνε να επιδείξουν τις ταυτότητες τους, τότε ζητά ο ένας από τον άλλο να κάνει πράξη αυτό που ζήτησαν οι κυρίες όπως έπρεπε να είχαν κάνει από την αρχή!!! Μπαίνουν σε περιπολικό και φεύγουν σαν κλέφτες!!!!

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε ότι δεν είχαν δώσει ούτε καν τις κλήσεις, πρόστιμα στις κύριες γιατί όπως είχαν δικαίωμα οι κύριες αρνήθηκαν να υπογράψουν!!!!

EMEIΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ!!!!



Στην συνέχεια αφού έφυγαν επέστρεψαν με το περιπολικό και έδωσαν τελικά στις κύριες τα χαρτιά από τις κλήσεις!!!




Παρακάτω δείτε το σχετικό βίντεο και φυσικά τις κλήσεις!!!



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.