Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ονειρικά – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου


 Το πλανητικό φαινόμενο που κυριαρχεί το Σαββατοκύριακο είναι η σύνοδος- η συνάντηση του πιο φωτεινού ουράνιου σώματος του Ήλιου με την Αφροδίτη τον πλανήτη που κυβερνά όλες τις σχέσεις, τον πλούτο, την αρμονία, την ομορφιά και την τέχνη.

Η πιο δυνατή και θετική επιρροή αυτής της  τυχερής όψης πραγματοποιείται αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής. Θα υπάρχει έντονη ανάγκη να μοιραστούμε γενναιόδωρα και ζεστά συναισθήματα με τους ανθρώπους, που μας δίνουν εμπειρίες και μας ενώνουν ουσιαστικές αξίες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την ευνοϊκή συνάντηση Ήλιου και Αφροδίτης και ζουν επιστροφές αγαπημένων προσώπων;

Το ζώδιο του Ήλιου- ο Λέων θα συναντηθεί με τα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη- τον Ταύρο και τον Ζυγό στο ζώδιο του Κρόνου- Χρόνου τον Αιγόκερο. Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται πιο έντονα, αφού συμμετέχουν οι κυβερνήτες πλανήτες τους και η μεταξύ τους συνάντηση θα έχει την εύνοια της τύχης.

Παράλληλα θα ευνοηθούν και τα ζώδια της γης Ταύροι και Παρθένοι, ενώ κάτι από την λάμψη του Ήλιου θα πάρουν και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες. 

Κριός    Η ξεχωριστή Σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται στο Μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και δείχνει την ανάγκη σας για αρμόνια και για να γιορτάσετε μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία ή τη σχέση με τον σύντροφό σας.  Η Σελήνη στο ζώδιό σας μεγεθύνει τα συναισθήματά σας και συγκεντρώνετε τα βλέμματα.

Ταύρος   Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτη φωτίζει με  αρμονία και ομορφιά τα μακρόπνοα σχέδια σας. Μελλοντικά ταξίδια, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, σπουδές μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση είναι μερικές μόνο  από τις πιθανές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Δίδυμοι   Χρειάζεται να συζητήσετε, για όλα όσα κρύβετε μέσα σας, αγωνίες, φόβους, ανασφάλειες, μυστικά συναισθήματα με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο. Να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να δεθείτε περισσότερο μαζί του. Οικονομικά ή συναισθηματικά θα βγείτε κερδισμένοι.

Καρκίνος     Αποφασίζετε το επόμενο βήμα σε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Μία συγκατοίκηση, ένας γάμος, η ανανέωση μιας μακρόχρονης σχέσης είναι οι ευκαιρίες που σας δίνονται.

Λέων    Ο δικός σας κυβερνήτης ο Ήλιος δίνει τη ζεστασιά του στον πλανήτη της ομορφιάς και των σχέσεων. Συνειδητοποιείτε την αξία σχέσεων που υπάρχουν χρόνια στη ζωή σας, όχι μόνο ερωτικών αλλά και απλών  καθημερινών σχέσεων. Φέρτε την ομορφιά και τη δημιουργία στην καθημερινότητά σας και  στην εργασία σας.

Παρθένος      Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους. Ξαναβρείτε τη χαρά της δημιουργίας, του έρωτα και του παιχνιδιού της τέχνης και της ζωής.

Ζυγός     Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ζωδίου σας ενώνεται με τον Ήλιο και φωτίζει όλη τη ζεστασιά, την αλήθεια και την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Ανανεώστε το χώρο σας και τις σχέσεις με την οικογένειά σας.

Σκορπιός    Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι το δυνατό σας χαρτί για το Σαββατοκύριακο. Μία μικρή απόδραση, μία συνάντηση ή μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να πετύχετε μακροπρόθεσμους στόχους

Τοξότης    Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται στον τομέα της αυτοπεποίθησης και της αίσθησης ασφάλειας που χρειάζεστε. Ξαναβρίσκετε τις  αξίες που σας κάνουν να νιώθετε προσωπική, συναισθηματική ή οικονομική ασφάλεια.

Αιγόκερως     Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθά να λάμψετε, να γοητεύσετε, να πετύχετε και να πείσετε επαγγελματικά κοινωνικά και προσωπικά.

Υδροχόος      Μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας απασχολεί πολύ έντονα και σας δίνεται τώρα η δυνατότητα, να συναντηθείτε και να συζητήσετε  σε ένα πιο διακριτικό και μυστικό περιβάλλον μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ιχθύες    Τηρήστε τις υποχρεώσεις σας σε φίλους αλλά και στον ευρύτερο κύκλο των γνωριμιών σας και αποδείξτε πως μπορούν να σας εμπιστευτούν, για να πετύχετε από κοινού στόχους και όνειρα.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Instagram Mari_Yiova Fb Mari Giova – Astrology and Feng Shui

Δυο λόγια για τη Μάρι

Είναι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική Αστρολογία, σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui  με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής! Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site  marigiova.gr .

Ποιο είναι το σημαντικότερο της εφόδιο; Το χαμόγελο και η αγάπη της, γι’ αυτό που την κέρδισε από παιδί!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις