Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Σκάνδαλο στο Survivor: Ο Τούρκος Ατζούν διώχνει τον Γ.Κατσαούνη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση


 Τελειώνει από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το σάλο που ξέσπασε, καθώς και δεύτερη κοπέλα τον καταγγέλλει, αλλά αυτή τη φορά δεν αφορά την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν μια 16χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση, μέσω της δικηγόρου της, σε βάρος του Γ.Κατσαούνη. Η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, κάτι που εκθέτει την παραγωγή του Survivor, αφού θα έπρεπε να είχε ελέγξει τον παίκτη προτού μπει στο παιχνίδι. 

Όλα αυτά έχουν βάλει «βόμβα» στο ριάλιτι, το οποίο μάλλον αδιαφόρησε για το παρελθόν του παίκτη και αποφάσισε να τον βάλει στο ριάλιτι για να μπορέσει να «πουλήσει» το ερωτικό ειδύλλιο με την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία να σημειώσουμε ότι έχει σχέση εκτός του παιχνιδιού. 

Γι' αυτό το λόγο τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποφάσισε να διώξει από το Survivor τον παίκτη, για να μπορέσει κάπως να περιορίσει το σκάνδαλο. 

Η καταγγελία της 16χρονης

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, η 16χρονη μαθήτρια καταγγέλλει ότι καθώς επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο, διασχίζοντας την πλατεία, ο Γ.Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και ακινητοποώντας την, τη θώπευσε στους γοφούς.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο παίκτης ριάλιτι δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον καταγγελλόμενο, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος σε δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις