Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

«Διεθνές κύκλωμα - Πρώτα τις "ψαρεύουν" και μετά κόκα και πορνεία» - Και πολιτικοί εμπλέκονται στο βιασμό της 24χρονης


 Πληθαίνουν οι καταγγελίες, αναφορικά με τον βιασμό της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου, που κάνουν λόγο για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. 

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την πλευρά της 24χρονης έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», όπως προκύπτει από τη σχετική έρευνα που γίνεται στην Κύπρο. 

«Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο» ενημέρωσε ο δικηγόρος.

«Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» συμπέρανε και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να βιαστούν.

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» συνέχισε, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. Εμφανίστηκε, δε, ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το ότι δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης. «Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας.

«Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ ερωτώμενος για το εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς είναι δυνατόν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες.

Ερωτώμενος για την έρευνα σε κάποιο γραφείο στην πόλη, δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση, αλλά είπε: «Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι "ψαράδες" που "ψαρεύουν" κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία».

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάθεση του 27χρονου, που συνελήφθη για την υπόθεση, ότι ήταν η 24χρονη αυτή που τού είπε να πάνε στη σουίτα, απάντησε, με νόημα: «Με περίοδο;» - η νεαρή είχε έμμηνο ρήση.

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε προσφάτως για «εμπλοκή πολιτικών» στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. «Υπάρχουν μέσα άτομα από τον αθλητισμό και την πυγμαχία. Υπάρχουν άτομα που έχουν υπάρξει σε ριάλιτι και από εκεί έγιναν διάσημα. Προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα και τις άκρες να το στηρίξουν όλο αυτό», είπε αρχικά, ενώ τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις αρχές, προκειμένου να παραδώσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

«Και να μου τα ζητήσουν, δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία για να τους τα δώσω, γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν και στην αστυνομία άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς, γιατί έχουν κι αυτοί όφελος» πρόσθεσε πάντως.

«Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία απ’ ότι με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι θα βγουν στο προσκήνιο σύντομα» επισήμανε ο κ. Γκιώνης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδελφοί Λεβέντη της Coca Cola έχουν επαφές ακόμα και με κυβερνητικά στελέχη, τα ονόματα των οποίων θα βγουν σύντομα στην δημοσιότητα, αλλά και με βουλευτές από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις