Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Διεθνής οργανισμός ALBA: «Η συσσώρευση εμβολίων στην Δύση για μαζικούς εμβολιασμούς ευνόησε την εμφάνιση της Όμικρον»


 Σε μια δήλωση που δημιουργεί σημαντικές προεκτάσεις για τον τρόπο λειτουργίας των δυτικών χωρών αναφορικά με τα εμβόλια και την εμμονή για συνεχείς εμβολιασμούς καθολικά και αποκαλύπτει ότι αυτοί οι εμβολιασμοί (και οι πιέσεις που ασκήθηκαν για να γίνουν σε όποιον μιλάει και περπατάει) είναι η αιτία για την δημιουργία της παραλλαγής Όμικρον.

O Γενικός Γραμματέας της Μπολιβαριανής Συμμαχίας για τους Λαούς της δικής μας Αμερικής (ALBA) Σάσα Λιορέντι επεσήμανε ότι η συσσώρευση των εμβολίων COVID-19 από τις πλούσιες χώρες, προκάλεσε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση του στελέχους Όμικρον.

«Η εμφάνιση του Omicron ήταν μια προβλέψιμη συνέπεια της συσσώρευσης εμβολίων από ορισμένες χώρες του Βορρά», δήλωσε ο Λιορέντι, προσθέτοντας ότι «η μη παροχή προτεραιότητας στον εμβολιασμό όλων των ευάλωτων ατόμων σε όλο τον κόσμο προκαλεί θανάτους και παρατείνει την πανδημία».

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) καθόρισε ότι το Όμικρον είναι μια «επικίνδυνη παραλλαγή», καθώς οι επιστήμονες προειδοποίησαν ότι οι νέες μεταλλάξεις αυτού του στελέχους φαίνεται να υποδηλώνουν ότι έχει μεγαλύτερη ικανότητα μετάδοσης της νόσου.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις