Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link)


 Κατασκεύασαν εναν τεχνητο ιό και σκευάσματα για να μειώσουν το πληθυσμό…Η αλήθεια απεδείχθη με τις πανω απο 1000 μελέτες που δημοσιεύουμε σημερα με link..Μια Πολιτικη-Ιατρική -Τηλεοπτική συμμορία εδρασε μοιράζοντας τρόμο..Με εκβιασμούς με Αντισυνταγματικους περιορισμούς και μετρα διέλυσαν την Οικονομία Φτωχοποίησαν Οικογένειες εσπειραν Θάνατο και αφησαν ανάπηρους χιλιάδες πολίτες..

Βιώσαμε και βιώνουμε  ολων των ειδων τα αίσχη και αλητείες..απο Ιατρικο-Πολιτικα Τομαρια Ιερωμένους που προδωσαν για τα νεα αργύρια..Πληρωμένους καναλάρχες και  Δημοσιογράφους Αστυνομικούς που εκτελούσαν Αντισυνταγματικές εντολές Εκπεδευτικους με τη μουσούδα των Παρανοικών που βασανίζουν ακομη και σήμερα τα παιδιά μας τους μαθητές..Τους νοιώσαμε στο πετσί μας τι Καθάρματα ειναι…Εδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο..το χαρακτήρα που εκρυβαν μεσα τους..

Καποιοι επιλέξαμε να μην είμαστε μαζι τους παρα τις απειλες και τους εκβιασμούς..απο τομάρια χωρις οικτο και ελεος..Το ξεραμε απο την αρχή το σχέδιο τους..Ερχεται ομως η ωρα της πληρωμής τους..

Οι Χωρες στην  Ευρωπη και οχι μονο σταμάτησαν τα μετρα ..Στην Ελλάδα τα Πολιτικά Καθάρματα συνεχίζουν τις ενέσεις Ευθανασίας..Για πόσο ακόμη???

Δειτε εδω Δημοσίευμα που περιλαμβάνει πανω απο 1000 Ιατρικές μελέτες δημοσιευμένες..Και η Αστυνομία -Δικαιοσύνη ακόμη να ασκήσει Διωξη για Εγκλήματα κατα των πολιτων ..εγκλήματα που δεν παραγράφονται..

Τοσες καταγγελίες στα Μεσα Κοινωνικής δικτύωσης για θανάτους και παρενέργειες αλλα και επισημα στην Ευρωπαικη Βαση δεδομένων οι καταγραφές των θανάτων και των παρενεργειών και δεν τολμησαν ακομη να ασκήσουν τον καθηκον τους απέναντι σε Εγκληματικές συμμορίες…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΝΚ (ΕΔΩ)

 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις