Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Live EIKONA ΤΩΡΑ Εκατοντάδες Εβρίτες τώρα έξω από τη δομή στο ΚΥΤ Φυλακίου - Φώναξαν «Ελλάς Ελλάς ή Ταν ή επί Τας» (βίντεο)



 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμαρτυρία των κατοίκων του Έβρου κατά της δημιουργίας υπερδομής παράνομων μεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου. 

Πλήθος Εβριτών έχει συγκεντρωθεί το πρωί της Κυριακής στο χωριό Φυλάκιο Έβρου για να διαμαρτυρηθεί για την έναρξη των εργασιών στο ΚΥΤ Φυλακίου. Με συνθήματα «ΟΧΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ», «Ελλάς Ελλάς ή Ταν ή επί Τας» πραγματοποιούν για μια ακόμη φορά μια δυναμική συγκέντρωση με σκοπό το "μήνυμα" να φτάσει στους αρμόδιους υπουργούς.

Τα «όργανα» άρχισαν από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου όταν άρχισαν να εφαρμόζονται και τα σχέδια της κυβέρνησης που αφορούσαν το ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο και συγκεκριμένα όταν τα σκαπτικά μηχανήματα μπήκαν στο χωράφι όπου θα πραγματοποιηθεί η επέκταση της νέας δομής.

Μάλιστα τότε υπήρξε ένταση, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, ενώ την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με υπεργολάβο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να ρίχνει γροθιά στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη.

Σήμερα από τις 10 το πρωί κάτοικοι και μη συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού Φυλάκιο και από εκεί περπατώντας έφτασαν στα έργα κατασκευής της νέας δομής.

Δείτε παρακάτω τη live μετάδοση:



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.