Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από γραφείο εμπλεκόμενου στην υπόθεση της 24χρονης


 Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία που προκάλεσαν μικρής έκτασης φωτιά χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για την πολύκροτη υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού καθώς στα χέρια της Ε' τακτικής ανακρίτριας πρόκειται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που μελετήθηκαν στο ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας

Έκρηξη έξω από το γραφείο δικηγόρου που εμπλέκεται στην υπόθεση της Γεωργίας σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία που προκάλεσαν μικρής έκτασης φωτιά χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου ο οποίος αναφέρθηκε από την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο 33χρονος που προσκάλεσε την Γεωργία στο συγκεκριμένο πάρτι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Να σημειώσουμε πως η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη για την πολύκροτη υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού καθώς στα χέρια της Ε' τακτικής ανακρίτριας πρόκειται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που μελετήθηκαν στο ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας.

Εφόσον τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως είχε χρησιμοποιηθεί κάποιο ναρκωτικό ή αναισθητικό φάρμακο για την απώλεια συνείδησης της 24χρονης τη συγκεκριμένη νύχτα, μπορούμε να μιλάμε για σημαντική εξέλιξη που θα επιφέρει αλλαγή του κατηγορητηρίου στους εμπλεκόμενους με βαρύτερα αδικήματα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις