Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

«Έκρηξη» Δάντη – Σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες


 Με τις εξελίξεις να έχουν καταιγιστικό ρυθμό στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με πιο πρόσφατη την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το θέμα απασχολεί και τα social media, ενώ αρκετοί επώνυμοι είναι αυτοί που τοποθετούνται, υπέρ ή κατά, όπως η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις.

O Χρήστος Δάντης, διαβάζοντας τις τοποθετήσεις χρηστών, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά “τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι”,  “πληρωνόταν”, “ας πρόσεχε” κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το […] με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!» έγραψε ο Χρήστος Δάντης. svg%3E

Σε ίδιο ύφος και η Καίτη Γαρμπή

Πριν από δύο ημέρες και η Καίτη Γαρμπή, τοποθετήθηκε στο Twitter για το ίδιο θέμα κατακρίνοντας όσους έχουν κάνει «victim blaming» διερωτώμενοι για το «τι δουλειά είχε η 24χρονη στο ξενοδοχείο». «Την νάρκωσαν,την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους. Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις