Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Επικίνδυνες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Τα ανήλικα παιδιά θα μπορούν να εμβολιάζονται χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους!


 Τρόμο σε πολλούς Έλληνες γονείς προκαλούν οι εξελίξεις που έρχονται από τις ΗΠΑ, καθώς πλέον πολλές πολιτείες θα επιτρέπουν σε ανήλικα παιδιά να εμβολιάζονται μόνα τους και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους.

Σύμφωνα με το «webmd» ένα νέο νομοσχέδιο εισήχθη πριν λίγες μέρες στην Γερουσία της Καλιφόρνια που θα επιτρέπει σε παιδιά 12 ετών και άνω να εμβολιάζονται για τον COVID-19 χωρίς έγκριση ενός γονέα. 

Η Αλαμπάμα επιτρέπει τέτοιες αποφάσεις σε ηλικία 14 ετών, το Όρεγκον στα 15 το Ρόουντ Άιλαντ και η Νότια Καρολίνα στα 16. Μόνο η Ουάσιγκτον, DC, έχει χαμηλότερο όριο, στην ηλικία των 11 ετών.

Η απόφαση ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου, καθώς φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως θέλουν όχι απλά να εμβολιάσουν τα παιδιά, αλλά να τα πάρουν υπό τον έλεγχο της εξουσίας για να μάθουν να είναι υπάκουα στους «ειδικούς» και όχι στους γονείς. Ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μιλώντας στο pronews.gr είχε μιλήσει για τη δημιουργία «κράτους-προστάτη» με «ειδικούς να αποφασίζουν για τη ζωή σου».

Ο Γερουσιαστής Σκότ Βίνερ, που κατέθεσε το σχετικό σχέδιο νόμου, υποστήριξε ότι: 

«Πρόκειται για την ενδυνάμωση των εφήβων να λαμβάνουν αποφάσεις για την δική τους υγεία και την δική τους ασφάλεια.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο έφηβοι από την Καλιφόρνια είναι ανεμβολίαστοι και για πολλούς από αυτούς τους εφήβους οφείλεται στο ότι οι γονείς τους είτε αρνούνται να τους εμβολιάσουν είτε δεν το έχουν καταφέρει ακόμα».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις