Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

«Επεισόδιο» Πολάκη με αστυνομικούς για υγειονομικό πρόστιμο σε ταβέρνα

 


Σε επεισόδιο που σημειώθηκε σε ταβέρνα, ενεπλάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής σύμφωνα με το iefimerida.gr, φαίνεται πως παρενέβη, ώστε να εμποδίσει αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της Covid-19 σε ταβέρνα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλεί τους αστυνομικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου το βράδυ, σε ταβέρνα όπου έτρωγε ο κ. Πολάκης με φίλους του, στην περιοχή του Μοσχάτου.

Στον χώρο εισήλθαν αστυνομικοί προκειμένου να κάνουν έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Με έναν υπάλληλο να μη φοράει μάσκα, οι αστυνομικοί κάλεσαν τον υπεύθυνο της ταβέρνας, ώστε να κόψουν το ανάλογο πρόστιμο στο μαγαζί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Πολάκης παρενέβη ζητώντας από τους αστυνομικούς να σβήσουν το πρόστιμο.

Όταν οι αστυνομικοί αρνήθηκαν, φαίρεται ο βουλευτής να απάντησε σε έντονο τόνο: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα, ρεζιλίκα να ακολουθήτε τέτοιες εντολές! Δώσε μου τα στοιχεία σου!».

O αστυνομικός του τα έδωσε και ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Τώρα θα πάρω τον αρχηγό σου (σ.σ. εννοώντας προφανώς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμανλάκη) να σβήσει την κλήση και θα δεις που θα σε στείλω!».

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκοψαν το πρόστιμο και αποχώρησαν, ενώ ο Παύλος Πολάκης σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, άρχισε να τηλεφωνεί, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιον.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις