Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Έρευνα αποδεικνύει ότι οι θάνατοι ποδοσφαιριστών το 2021 ήταν 300% πάνω από όσους σημειώθηκαν την τελευταία δεκαετία!


 Μια έρευνα με βάση τα  διαθέσιμα δεδομένα δείχνει ότι οι θάνατοι από καρδιαγγειακά παιχνίδια σε επαγγελματικούς αγώνες ποδοσφαίρου/ποδοσφαίρου παγκοσμίως το 2021 - την χρονιά δηλαδή που ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία-  ήταν 300% υψηλότεροι από τον μέσο όρο των 12 ετών, με τον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν μόνο τον Δεκέμβριο του 2021 να ισοδυναμεί με τον μέσο όρο 2009-2020.

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα ονόματα των άτυχων ποδοσφαιριστών και τα ονόματα των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονταν.

Στους κάτωθι πίνακες τώρα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μόνο τον Δεκέμβριο του 2021 οι θάνατοι από καρδιακά αντιστοιχούσαν στον μέσο όρο ολόκληρης της δεκαετίας από το 2009-20!


Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε τα εξής: Τέσσερις φορές περισσότεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (31/7,8) πέθαναν από καρδιαγγειακά προβλήματα κατά τη διάρκεια αγώνων (αγώνων ή προπόνησης) από το 2009 έως το 2020. Υπήρξαν περισσότεροι  15 φορές περισσότεροι θάνατοι από καρδιακά και εγκεφαλικά το 2021 από ό,τι ήταν το 2020.

Και τελικά υπήρξαν 3,5 φορές περισσότεροι θάνατοι τον Δεκέμβριο του 2021 από ό,τι στο σύνολο του 2020.

Και μόνο αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να προβληματίσουν σοβαρά όσους κινούνται στον χώρο του αθλητισμού γιατί φανερώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποια ξαφνική αλλαγή στην προπόνηση στην διατροφή ή στις συνθήκες των αγώνων. 

Να σημειωθεί επιπλέον ότι αυτή η μαύρη λίστα που παρουσιάζουμε εδώ δεν αφορά τους αθλητές γενικώς γιατί εκεί μιλάμε για τριψήφια νούμερα.. Επίσης αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχασαν τελικά την ζωή τους χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που στάθηκαν πιο τυχεροί(πχ προσφάτως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί) και ανένηψαν.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις