Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Έριξαν δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού σε Έλληνες και Σέρβους οπαδούς του Ν.Τζόκοβιτς - Μέχρι και σε μικρά παιδιά (βίντεο)

 


Δεν άργησαν να οξυνθούν τα πνεύματα λόγω της φερόμενης απόφασης της Αυστραλίας να συλλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς χιλιάδες Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο που βρισκόταν ο τενίστας και ζητούν την απελευθέρωση τους. 

Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν μπροστά στις εγκαταστάσεις που βρίσκεται ο Τζόκοβιτς και τραγουδούσαν ρυθμικά το «ελεύθερος Νόλε». Μάλιστα υπήρξε καυγάς με την αστυνομία, καθώς δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα στους οπαδούς που όρμησαν προς το αυτοκίνητο του Νόβακ (τουλάχιστον πιστεύεται ότι ήταν μέσα ο Νόβακ). Αφού το αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο, οι άνθρωποι τσακώθηκαν με την αστυνομία.

Μάλιστα η αστυνομία έριξε και σπρέι πιπεριού προς το πλήθος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταγγελίες για χρήση του ακόμα και σε μικρά παιδιά, ενώ και ένας αστυνομικός εμφανίζεται να αντιμετώπισε πρόβλημα.


Την Τρίτη η απόφαση σύμφωνα με τους Αυστραλούς

Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν θα πάρει απόφαση για το αν θα ακυρώσει τη βίζα του Τζόκοβιτς σήμερα. Είχε τέσσερις ώρες για να χρησιμοποιήσει την προσωπική του εξουσία βάσει του νόμου για τη μετανάστευση, εάν η κυβέρνηση ήθελε να προσπαθήσει να κρατήσει τον πρωταθλητή του τένις υπό κράτηση. Αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην λάβει απόφαση εντός της προθεσμίας των τεσσάρων ωρών, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τζόκοβιτς είναι ελεύθερος να φύγει. Αναμένεται η απόφαση για το αν θα ακυρώσει τη βίζα του ήδη αύριο.

Αν η βίζα του διάσημου τενίστα ακυρωθεί για δεύτερη φορά, δεν θα μπορεί να επισκεφθεί την Αυστραλία για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις