Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από Έλληνες και Σέρβους για τη νίκη του Ν.Τζόκοβιτς: Χορεύουν συρτάκι στη Μελβούρνη! (βίντεο)

 


Ο κορυφαίος τενίστας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κέρδισε τη δίκη και παίζει κανονικά στο OPEN της Αυστραλίας, παρόλο που είναι ανεμβολίαστος! 

Μετά τη νίκη του τενίστα οι Σέρβοι και οι Έλληνες ομογενείς που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της Μελβούρνης την ετυμηγορία για τον Νόβακ Τζόκοβιτς έστησαν ένα τρελό πάρτι! 

Οι Έλληνες σήκωσαν γαλανόλευκες σημαίες και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Σέρβους, χορεύοντας συρτάκι. Φυσικά ο «Νόλε» αναμένεται να έχει στο πλευρό του χιλιάδες Έλληνες και Σέρβους μετανάστες στην προσπάθεια που θα κάνει για να κατακτήσει για δέκατη φορά το Australian OPEN.

Σέρβοι μίλησαν σε ΜΜΕ της Αυστραλίας. «Θέλουμε να σε δούμε να παίζει και να κερδίζεις το Αustralian OPEN», είπε μια θαυμάστρια του Τζόκοβιτς «Νιώθω τέλεια, επειδή συνειδητοποίησα ότι το νομικό σύστημα της Αυστραλίας δουλεύει», είπε άλλος οπαδός του και πρόσθεσε ότι «είναι απόδειξη ότι η δικαιοσύνη βασίζεται στη δικαιοσύνη και όχι στις αποφάσεις των πολιτικών». 

Eδώ και μια ώρα έχει στηθεί ένα πραγματικό πάρτι έξω από τα δικαστήρια από χιλιάδες οπαδούς του Σέρβου τενίστα, ενώ ο Τζόκοβιτς εδώ και αρκετή ώρα έχει φύγει από το ξενοδοχείο καραντίνας και πλέον αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις