Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Δείτε τώρα την εκπομπή που με δημοκρατικές διαδικασίες κατέβασε το Facebook από τους Έλληνες δημοσιογράφους του Χρήστου Παπαπαναγιώτου!


 Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Αν όχι το Facebook, σίγουρα το διαδίκτυο δεν είναι πια δημοκρατικό!!!

Με ανίχνευση σε ήχο, εικόνα, και λέξεις το διαδίκτυο όπως καλά καταλαβαίνουμε κρύβει αυτά που δεν συμφέρουν να ακούγονται στο ευρύ κοινό!!!

Όπως κάνει το εν λόγο ελληνικό πολιτικό και φασιστικό καθεστώς μέσα από τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης και πλύσης εγκεφάλων, το ίδιο κάνει και εδώ!!!

Έτσι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου του 2022 κατέβασε πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή "Αίσθηση ελευθερίας... Νιώστε τη!" Που έπαιζε ζωντανά στην γνωστή σελίδα του Facebook "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" γιατί πολύ απλά ο λογάριθμος ανίχνευσε κάτι που δεν ήθελαν να ακουστεί ή να δει ο κόσμος!!! Τόση είναι η δημοκρατία τους!!! Μέχρι εκεί φτάνει!!!

Λοιπόν καλώ όποιον εισαγγελέα βρει κάτι το ψευδές να με καλέσει και να χρεωθώ το οποίο παράπτωμα έχω τελέσει!!!!

Το ονοματεπώνυμο μου είναι πραγματικό "Χρήστος Παπαπαναγιώτου" και είμαι στην ένωση δημοσιογράφων ηλεκτρονικού και περιοδικού τύπου!!! Οπότε είναι εύκολο να με βρει η οποιαδήποτε αρχή!!!

Το σχετικό βίντεο χωρισμένο σε δύο ενότητες μπορεί ο κάθε ένας να το δει παρακάτω!Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις