Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΓΝΑ «Ευαγγελισμός»: 100 ΦΟΥΛ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ υγειονομικοί νοσούν από κορωνοϊό - Με κατάρρευση απειλείται το ΕΣΥ

 


Σε κατάσταση συναγερμού στον Ευαγγελισμό. Απαγορευτικό δύο εβδομάδων στο επισκεπτήρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αποφάσισε να βάλει η διοίκηση του νοσοκομείου έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό. Συγκεκριμένα νοσούν 92 σε σύνολο 3.400 εργαζομένων. Μάλιστα αύριο Τρίτη οι νοσούντες υγειονομικοί σε καραντίνα θα είναι 97.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες. Οι υγειονομικοί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τέθηκαν σε καραντίνα ενώ λόγω της διασποράς έχουν νοσήσει και άλλοι εκτός νοσοκομείου.  Σημειώνεται πως κρούσματα έχουν βρεθεί και σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας απειλείται με κατάρρευση εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό και αυτό και είναι αποτέλεσμα της εκδικητικής κυβερνητικής πολιτικής που έθεσε εκτός ΕΣΥ 7.000 έμπειρα στελέχη με το αιτιολογικό ότι αποτελούσαν κίνδυνο για τους ασθενεί. 

Αποδείχτηκε όμως περίτρανα ότι η μετάδοση πλέον γίνεται από τους εμβολιασμένους υγειονομικούς. Πρόσφατα με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακός είχε απαιτήσει την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών με καθημερινό Rapid test.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις