Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Η χώρα διαλύεται και ο πρωθυπουργός παραμένει άφαντος: Πού κρύβεται ο Κ.Μητσοτάκης; (φώτο)


 Η χώρα διαλύεται λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και της κακοκαιρίας «Ελπίς» και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει άφαντος, ούτε μια δήλωση, ούτε μια ανάρτηση, ούτε φυσικά ένα διάγγελμα (όπως αρέσκεται να κάνει). 

Αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ώρες ανησύχησαν για την υγεία τους πρωθυπουργού και αναρωτήθηκαν μήπως έχει εγκλωβιστεί σε κάποιον από τους κεντρικούς δρόμους της Αττικής την ώρα που γυρνούσε από ένα εξαντλητικό Σαββατοκύριακο (ίσως είχε πάει για σκι). 

Η οικονομική και κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας έχει διαλύσει. Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό. Η χώρα κόπηκε στα δύο το βράδυ της Δευτέρας καθώς έκλεισε η Εθνική Οδός.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας αδιάβατοι. Κηφισίας και Μεσογείων αδιάβατες. Τα κεντρικά νοσοκομεία αποκλεισμένα από ελάχιστο χιόνι.

Τα τραίνα σταμάτησαν να κυκλοφορούν και μερικά από αυτά έμειναν εγκλωβισμένα με εκατοντάδες επιβάτες μέσα τους. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κηρύξει αργία την Τρίτη καθώς τα πάντα έχουν διαλύσει.  Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαφανισμένος. Ακόμη και στα social media που εμφανίζεται λαλίστατος καθημερινά έχει να γράψει τουλάχιστον δύο ημέρες.

Φυσικά διέρρευσε από το Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Αττική Οδό για να ζητήσει 2.000 ευρώ για τους πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες. Έτσι για να μας φύγει και η απορία για το πού είναι εξαφανισμένος. 

Φυσικά η εξαφάνιση του πρωθυπουργού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Τwitter: 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις