Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εικόνες από τον εγκλωβισμό επιβατών τρένου στην Οινόη – Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία

 


Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της ακινητοποιημένης από το απόγευμα αμαξοστοιχίας στην Οινόη λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Σύμφωνα με το GRTimes η αμαξοστοιχία της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη είχε ακινητοποιηθεί λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, από νωρίς το απόγευμα, με τους επιβάτες να περιμένουν μέσα στο κρύο και τους εργαζόμενους να εγκλωβίζονται μη μπορώντας να γυρίσουν σπίτια τους.

κακοκαιρία - Οινόη- τρένο

Έως αυτή την ώρα οι επιβάτες παραμένουν εντός της αμαξοστοιχίας περιμένοντας να δοθεί τέλος στην «οδύσσεια» τους και να καταφέρουν να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Οινόη είναι υπό του μηδενός, με τους επιβάτες όπως όλα δείχνουν να καλούνται να διανυκτερεύσουν στο αφιλόξενο αυτό κατάλυμα.

Μάλιστα όπως ανέφερε νωρίτερα στο GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας Δημήτρης Φρούσιος «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση».

Κακοκαιρία- Οινόη-τρένο

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις